Φωνάζει… για τη διαιτησία ο Αετός Μακρυχωρίου

Φωνάζει… για τη διαιτησία ο Αετός Μακρυχωρίου
Με αφορμή τη διαιτησία του κ. Μαστοροδήμου στην αναμέτρηση του Αετού Μακρυχωρίου με τον Παραπόταμο όπου βρήκε νικητή τον Κεραυνό με 2-1, η διοίκηση του Αετού προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση-καταγγελία:
«Η διοίκηση της ΠΑΟ ΑΕΤΟΥ Μακρυχωρίου εκπροσωπώντας ένα σύλλογο με μακροχρόνια και αξιοπρεπή παρουσία στην κατηγορία της Α΄ΕΠΣΛ, αισθάνεται την ανάγκη να καταγγείλει τη διαιτησία του κ. Μαστοροδήμου ο οποίος με τον τρόπο που χειρίστηκε το συγκεκριμένο αγώνα του Αετού Μακρυχωρίου με τον Κεραυνό Παραποτάμου εξέθεσε ανεπανόρθωτα το κύρος της διοργανώτριας αρχής.
Συγκεκριμένα στο 40΄ λεπτό του αγώνα σφύριξε πέναλτι σε μία φάση που ο γκολκίπερ του Αετού πήρε καθαρά τη μπάλα μπροστά από τα πόδια του επιτιθέμενου ποδοσφαιριστή. Κατόπιν άλλαξε την απόφασή του καθώς διαισθάνθηκε το τραγελαφικό της όλης κατάστασης, δίνοντας επιθετικό φάουλ. Τρία λεπτά αργότερα επανήλθε δίνοντας ένα άλλο "κατά φαντασίαν" πέναλτι και καθώς η εξέδρα δεν είχε ηρεμήσει από τα γέλια.
Στο β' ημίχρονο συνέχισε το "ρεσιτάλ" διαιτησίας μη δίνοντας καθαρή αποβολή στον Κουκουτσέλο, παίκτη του Κεραυνού, που γρονθοκόπησε αντίπαλο παίκτη μπροστά στο βοηθό διαιτητή.
Κλείνοντας, θέλουμε ολόψυχα να εκφράσουμε την πίστη άλλα και την ελπίδα ότι η ομάδα μας δεν θα ξανατύχει τέτοιας διαιτητικής αντιμετώπισης».
Με σεβασμό το ΔΣ του ΑΕΤΟΥ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ.
Τελευταία
- Η πρεμιέρα του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής…
- Παροχή μπαλών ποδοσφαίρου
- Κόντρα στην Αθήνα ’90 στην πρεμιέρα η ΑΕΛ Futsal…
- Νέα διοίκηση στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας…
- Απόφαση Ε.Δ/ΕΠΣΝ Λάρισας για Εξοδολόγια Φιλικών
- Ολυμπιακός Βόλου και Ρήγας Φεραίος στον δρόμο του Π.Ο.Ε και του Ηρακλή Λάρισας…
- Παρέμειναν οι στυλοβάτες στον Δαμασιακό…
- Νέα προσθήκη για τον Μαχητή…
- Εξαιρετική κίνηση για τη Δήμητρα Γιάννουλης…
- Δυναμώνει η επίθεση του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















