Με το σπαθί της στην Α1 ΕΠΣΛ η Προοδευτική Ανάβρας!!!

Με το σπαθί της στην Α1 ΕΠΣΛ η Προοδευτική Ανάβρας!!!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Από το ξεκίνημα της χρονιάς οι άνθρωποι που είχαν τις τύχες της Προοδευτικής Ανάβρας είχαν βάλει ψηλά τον πήχη, προχωρώντας σε μια σειρά από σημαντικές αλλαγές με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της ανόδου όπως και έγινε και μάλιστα με τον πειστικό τρόπο, με τους «βυσσινί» να κόβουν πρώτοι το νήμα στον 3ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ.

Μετά από μια χρονιά εξαιρετική από κάθε άποψη με το συγκρότημα του Κώστα Κουτσούκη να δείχνει τις «άγριες» διαθέσεις του από το ξεκίνημα και μέσα από συνεχής προσπάθεια και άριστη συνεργασία τεχνικής ηγεσίας, παικτών, διοίκησης αλλά και τη στήριξη των φιλάθλων ήρθε και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Μια ομάδα που πόνταρε πολλά στο εξαιρετικό κλίμα, διαθέτοντας παίκτες με τεράστια ποιότητα για τα δεδομένα της κατηγορίας και την παρουσία του έμπειρου τεχνικού να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Όπως καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η διοίκηση με μπροστάρη τον πρόεδρο Γιάννη Γιαννουλέα καθώς στάθηκε αρωγός στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια, μια διοίκηση που συμπεριφέρθηκε σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο με επαγγελματική νοοτροπία αφού δεν άφησε τίποτα στην τύχη και φρόντιζε να είναι όλα στην εντέλεια.

Η Προοδευτική Ανάβρας με αριθμούς…
Η Προοδευτική Ανάβρας τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΛ έχοντας συγκεντρώσει 68 βαθμούς (22 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες) και 67-23 τέρματα, διαθέτοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.
ΕΝΤΟΣ: 12-1-0 (43-12 τέρματα)
ΕΚΤΟΣ: 10-1-2 (24-11 τέρματα)

Κατσιούλης η σταθερή αξία…
Ο ικανότατος επιθετικός που ακούει στο όνομα Αχιλλέας Κατσιούλης αποδείχθηκε το «βαρύ πυροβολικό» των «βυσσινί» καθώς πέτυχε 24 τέρματα και συνέβαλλε τα μέγιστα στην άνοδο της Προοδευτικής.
24 γκολ: Κατσιούλης
9 γκολ: Σχοινάς
7 γκολ: Μπελιάς
6 γκολ: Καραφίλι
5 γκολ: Γάκης
4 γκολ: Γιαννουλέας
3 γκολ: Μπάτσικας
2 γκολ: Χαϊδούλης, Τριανταφύλλου
1 γκολ: Κουρούκας, Χαλκιάς, Μπουζώνας
Τι δήλωσαν…
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ
(Προπονητής):

«Αξίζουν πολλά εύσημα σε όλους τους συντελεστές της ανόδου μετά από μια κοπιαστική αλλά συνάμα επιτυχημένη χρονιά. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν τα παιδιά από το ξεκίνημα του καλοκαιριού καθώς ανταποκρίθηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της κατηγορίας και δικαιολογημένα κόψαμε πρώτοι το νήμα.
Φυσικά σε αυτή την προσπάθεια δεν ήμασταν μόνοι μιας και τόσο η διοίκηση, όσο και φίλαθλος κόσμος στάθηκαν αρωγοί και μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και έτσι μπορέσαμε να κρατήσουμε γερά τα γκέμια μέχρι το τέλος…».
Τελευταία
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
- Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση και έναρξη προετοιμασίας για τον Π.Ο.Ε
- Θα λάμψει ξανά ο Αστέρας Μελισσοχωρίου!
- Λείπει ο «ζογκλέρ»!
- «Σίρερ» από τα παλιά στην Ανάβρα!
- Καββαδίας… ο ορισμός του γκολτζή!
- Αίαντας Τυρνάβου σημαίνει ανάδειξη ταλέντων!
- Ταχύτητα στα άκρα του Μαχητή…
- Μπήκαν οι πρώτες βάσεις για τη νέα σεζόν στον Π.Ο.Ε…
- Η «Μπάρτσα» απέκτησε τον «Καντέ»!
















>
















