… με ανατροπή η Θύελλα Ελάτειας!!!

… με ανατροπή η Θύελλα Ελάτειας!!!
PHOTO: Γιώργος Κυδώνας/www. photosprint.gr
Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, η Θύελλα Ελάτειας αντέδρασε και κατάφερε να σκοράρει δις και να ανατρέψει τα δεδομένα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιπποκράτη επικρατώντας με 2-1 και ξεκίνησε έτσι ιδανικά τη χρονιά.

Δύο παλιοί γνώριμοι από την περσινή τους θητεία στη Γ΄ΕΠΣΛ, με τους «λατσιάλι» του Νίκου Στογιάννου να στέκονται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο φτάνοντας έτσι στη νίκη.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 20΄ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουτσιμάνη (καταλογίστηκε σε χέρι αμυντικού) αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Μπλιώνας έφερε το ματς στα ίσια.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη στο 78΄με τον Γκουγκουλιά να αξιοποιεί κατά τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Στογιάννου γράφοντας έτσι το τελικό 1-2.

Μάλιστα οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με τους Ζδράγκα (50΄) και Κολονιώτη (70΄).
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Β. Κουτσιμάνης): Γεωργιάδης, Ραποτίκας, Κώτσιας (79′ Μπατζογιάννης), Κουμαντζέλης, Τσικρίκας (67′ Καρανικόλας), Ροκούδης, Μαρκολέφας, Μπούζο, Φωτίου, Κουτσιμάνης Γ. (46′ Μούσιος), Κουτσιμάνης Β.

ΕΛΑΤΕΙΑ (Ν. Στογιάννος): Κουτσουρούμπας, Δελητζάνης, Γεωργαντάς, Γκουγκουλιάς, Στογιάννος, Κοσμάνος, Πάσχος, Μπλιώνας, Ζδράγκας (65΄Χατζής), Κολονιώτης (52΄Κίτσιος Γ.), Χαλίτσιος (80΄Ζιάρρας).

Τελευταία
- Η Συκέα ενισχύθηκε και κοιτάζει ψηλά…
- Έσμιξαν ξανά…
- Μεγάλη η προσφορά τους…
- Και στο Καλοχώρι τα πήγε περίφημα…
- Νέα χρονιά, νέα πρόκληση για την Ακαδημία Ολύμπικ…
- Πέρσι αντίπαλοι, τώρα μαζί…
- … και το όνομα αυτής Ευαγγελία!
- Παλικάρι στα θρανία…
- Ηγέτης στην άμυνα, «κέρβερος» στην εστία…
- Στο ίδιο έργο θεατές στον τελικό του Super Cup…
















>
















