Πατάει καλά το Αβέρωφ…
Πατάει καλά το Αβέρωφ…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Ο ΠΑΟ Αβέρωφ όχι μόνο επικράτησε του Ηρακλή Χάλκης με 2-1 αλλά έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο μιας και διαθέτει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο όπου μπορεί να πετύχει πολλά στον νέο μαραθώνιο της Β΄ ΕΠΣΛ.
Το συγκρότημα του Βαγγέλη Μπρισίμη τόσο στο α΄μέρος όσο και στην επανάληψη έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο αφού χωρίς υπερβολές διαθέτει εξαιρετικό υλικό για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Αντίθετα η ομάδα του Σπύρου Μούτσιου που ουσιαστικά χτίζεται από την αρχή, έδειξε πως θέλει ακόμα δουλειά προκειμένου να «στρώσει» αγωνιστικά.
Το σκορ άνοιξε ο Τάσος Ελευθέρογλου στο α΄μέρος και στο 60΄ο Κουμουνδούρος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Μπατσαράς με χτύπημα φάουλ.
ΧΑΛΚΗ

(Σ. Μούτσιος): Κουμπαράς, Γιούλι, Παπαδούλης, Πιπερτζής, Μπαλούλης, Καφφές, Θυμάκης, Μαραγκούλης, Παζώλης, Ζησόπουλος, Μπασούλης.
Έπαιξαν και οι Αλμυρούλης, Σαίχ, Τσιλιάκος Αγγ., Τσιλιάκος Γ., Μπατσαράς, Κυριάκος, Βογιατζής Χ., Ζησόπουλος.
ΑΒΕΡΩΦ

(Β. Μπρισίμης): Κυρανούδης, Ανυφαντής Γ., Παλαμίδας, Παζιάνας, Μάνθος, Παππάς, Νανούλης, Ανυφαντής Π., Ελευθέρογλου Τ., Καλοπίτας, Κουμουνδούρος.
Έπαιξαν και οι Ελευθέρογλου Γ., Ταρταμπούκας, Γρηγορίου, Καφφές, Μάρκου Γ. Μάρκου Β., Κλεισιάρης, Γκουτζιούδης.
Τελευταία
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
- Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση και έναρξη προετοιμασίας για τον Π.Ο.Ε
- Θα λάμψει ξανά ο Αστέρας Μελισσοχωρίου!
- Λείπει ο «ζογκλέρ»!
- «Σίρερ» από τα παλιά στην Ανάβρα!
- Καββαδίας… ο ορισμός του γκολτζή!
- Αίαντας Τυρνάβου σημαίνει ανάδειξη ταλέντων!
- Ταχύτητα στα άκρα του Μαχητή…
- Μπήκαν οι πρώτες βάσεις για τη νέα σεζόν στον Π.Ο.Ε…
- Η «Μπάρτσα» απέκτησε τον «Καντέ»!
















>

















