Σημαντικές επιτυχίες για Βρυσιά, Μυραϊκό και Χαλκιάδες…

Σημαντικές επιτυχίες για Βρυσιά, Μυραϊκό και Χαλκιάδες…
Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο πρωτοπόρος Απόλλων Βρυσιών από την Ανθούπολη μιας και επιβλήθηκε της ομώνυμης ομάδας με 2-1 χάρη στο τέρμα που σημείωσε λίγο πριν το φινάλε με δράστη τον Δημήτρη Αρβανιτοζήση (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΛ).
Όμως το ματς επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της λαρισινής ομάδας Νίκου Ζάχου που μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο με χτύπημα στο κεφάλι αλλά αυτό που προκάλεσε άσχημη εντύπωση ήταν το γεγονός πως δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο. Και που μέσα στην πόλη; Και σίγουρα αυτό θα πρέπει να προβληματίσει έντονα την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για να αποφύγουμε τα χειρότερα…
Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά από ένα άσφαιρο α΄μέρος, ο Αρβανιτοζήσης Δ. στο 50΄έκανε το 0-1, για να ισοφαρίσει για τους «βυσσινί» ο Σαπουνάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Αλλά τον τελευταίο λόγο είχε και πάλι ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης …
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Θ. Αθανασόπουλος): Χάμος, Χατζηρούφας, Νίκου, Χατζής, Σαπουνάς, Παυλίδης, Παναγούλης, Ρόκας (69΄Μακρυνίκας), Κωτέλης (90΄+1΄Τσιάμης), Σκορδίλης, Ζάχος (25΄λ.τ. Τσιάτας).
ΒΡΥΣΙΑ (Λ. Τασιούλης): Μητσόπουλος, Γαϊτανίδης, Στεφανής, Καραντάκης, Γιαχνής, Αρβανιτοζήσης Δ., Μπακογιάνης, Βαΐτσης (46΄Γιαντσίδης), Βουβαλούδης (68΄Ζητούνης), Αρβανιτοζήσης Ι., Μπερσιάνης.
ΚΙΛΕΛΕΡ 0
ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ 0
Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς τέρματα έληξε τα μεγάλο ντέρμπι στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ ανάμεσα στο Κιλελέρ και το Ελευθεραί.
Και τα δυο συγκροτήματα που έχουν υψηλούς στόχους για φέτος, μόχθησαν αρκετά για να φτάσουν στη νίκη χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Τσαμπάζης, Χατζηλαδάς και Ευστρατίου, Καββαδίας ήταν οι παίκτες που απείλησαν με γκολ τις δύο εστίες.
ΚΙΛΕΛΕΡ (Π. Δραγατζίκης): Κουκουφίκης, Ζιόμπουρας Θ., Φιλοκώστας, Θεοδωρόπουλος, Μπαλάς, Γούσης, Χατζόπουλος, Κασιός, Ζιόμπουρας Α. (75’ Νασιούλας), Χατζηλαδάς, Τσαμπάζης (85’ Μαρβατάι).
ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Β. Κώτσιος): Μπακαρός, Καρβούνης, Αντωνόπουλος Β., Σαράντης, Μέκρας Χ., Μέκρας Γ., Καραγιάννης, Σκαπέρδας (46’ Θεοδώρου), Ευστρατίου (87’ Βαλώζος), Ζαφείρης, Καββαδίας (89’ Φανίδης).
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 1
ΜΥΡΑΪΚΟΣ 2
Ο ουραγός Μυραϊκός έκανε το «μπαμ» της αγωνιστικής μιας και επιβλήθηκε εκτός έδρας του Άγιου Θωμά με 2-1 και όσο κερδίζει, ελπίζει αν και αποστολή του είναι εξαιρετικά δύσκολη για την υπόθεση σωτηρία.
Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν σοβαρό προβάδισμα στο σκορ με 0-2 και δράστες τους Νέστορα και Σπανό.
Η λαρισινή ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει, είχε δύο δοκάρια με τους Χατζηλιάδη και Καλούση και τελικά μείωσε στο 86΄με τον τελευταίο σε 1-2.
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Β. Κυριάκος): Παπάζογλου, Τσιάρας, Πανέτσος, Τζίκας, Μπρατζάλης, Αντωνόπουλος (52′ Καλούσης), Γελαλής, Ευαγγέλου (85′ Πρασσάς), Καραγιάννης Σ., Χατζηλιάδης, Καραούλας (46′ Σαλοκανάς).
ΜΥΡΑΪΚΟΣ (Σ. Τσιάρας): Καραφέριας, Αθανασίου, Βλάνδος, Καραγιάννης, Ζαχαριάς, Μπαντούλης, Νέλι, Σπανός, Ζαφειρίου, Νέστορας (53′ λ.τ. Κατσανούλης Χρ. (80′ λ.τ. Σώκος), Κατσανούλης.
ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ 4
ΑΜΠΕΛΙΑ 1
Εντυπωσιακός εμφανίστηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Αμπελιάς τον οποίο και συνέτριψε με το ευρύ 4-1.
Νίκη που διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες των «ροσονέρι» για παραμονή στην κατηγορία, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει.
Ο Κονατσιώτης ήταν αυτός που στο 30΄έκανε το 1-0 και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Στεργιόπουλος έφερε το ματς στα ίσια δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.
Όμως στο 60΄ο Μητσόπουλος έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τους Χαλκιάδες, για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα από τους Μαρβατάι και Λιόπα για το τελικό 4-1.
ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ (Γ. Αλεξίου): Κατσιούλης, Δημουλάς, Κουτσόπουλος, Κυριάκου, Λαζαρίδης, Ρουμάνης, Μητσόπουλος (75′ Χάμος), Νιαβής (87′ Λιόπας), Μαρβατάι Γκ., Νασιούλας, Κονατσιώτης (57′ Παπανικολάου).
ΑΜΠΕΛΙΑ (Κ. Σταμόπουλος): Αποστολάκης, Ακρίβος, Θανόπουλος, Κατσικόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ντίνος, Κουλάκογλου, Σαλής, Μπατσκίνης, Στεργιόπουλος, Κατσαρός.
Τελευταία
- Ο Π.Ο.Ε κατέκτησε το Super Cup!
- Η Συκέα ενισχύθηκε και κοιτάζει ψηλά…
- Έσμιξαν ξανά…
- Μεγάλη η προσφορά τους…
- Και στο Καλοχώρι τα πήγε περίφημα…
- Νέα χρονιά, νέα πρόκληση για την Ακαδημία Ολύμπικ…
- Πέρσι αντίπαλοι, τώρα μαζί…
- … και το όνομα αυτής Ευαγγελία!
- Παλικάρι στα θρανία…
- Ηγέτης στην άμυνα, «κέρβερος» στην εστία…
















>
















