Τελικά θα τα ξαναπούν…

Τελικά θα τα ξαναπούν…
Ροδιακός και Ελευθεραί δεν απέφυγαν το μοιραίο μιας και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 και θα κληθούν να δώσουν δεύτερο αγώνα (θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες) εκεί όπου θα κριθούν τα πάντα για το ποια ομάδα θα ανέλθει στην Α1 ΕΠΣΛ.

Όσο για το σημερινό παιχνίδι η αφόρητη ζέστη ήταν η βασική αιτία όπου το ματς κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα μιας και εμπόδιζε κατά πολύ τις προσπάθειες των δύο ομάδων και κυρίως στο α΄μέρος.
Στην επανάληψη τα «λιοντάρια» κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Δημήτρη Καββαδία στο 50΄μετά από σέντρα του Ευστρατίου αλλά ο Χαραλαμπόπουλος ήταν αυτός που στο 68΄ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η διαιτησία
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Καρακώστα και Καραγιάννη Χρ.
ΡΟΔΙΑΚΟΣ (Ν. Αλεξούλης): Κούρτης, Βόγγολης (47′ Καλέσης Απ.), Φετάου, Χαραλαμπόπουλος, Καλέσης Αχ., Τζόγκας, Γκαμπέτας, Μπαλκουράς, Γάλλος, Ρόκκα (88′ Γεροστέργιος), Σιαμέτης (62′ Κάγιο).
ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Β. Κώτσιος): Μπακαρός, Καρβούνης, Αντωνόπουλος (46′ Βαλώζος), Μέκρας Χρ. (67′ λ.τ. Γκουντρουμπής), Σαράντης, Μέκρας Γ., Καραγιάννης, Θεοδώρου (84′ λ.τ. Μπαντούκας), Ζαφείρης, Ευστρατίου, Καββαδίας.
Τα αποτελέσματα
Ροδιακός-Ελευθεραί 1-1
Ρεπό: Αμπελόκηποι
Η βαθμολογία (3η αγωνιστική):
1. Αμπελόκηποι 2-0 6
2. Ροδιακός 1-2 1
3. Ελευθεραί 1-2 1
Τελευταία
- Ο Π.Ο.Ε κατέκτησε το Super Cup!
- Η Συκέα ενισχύθηκε και κοιτάζει ψηλά…
- Έσμιξαν ξανά…
- Μεγάλη η προσφορά τους…
- Και στο Καλοχώρι τα πήγε περίφημα…
- Νέα χρονιά, νέα πρόκληση για την Ακαδημία Ολύμπικ…
- Πέρσι αντίπαλοι, τώρα μαζί…
- … και το όνομα αυτής Ευαγγελία!
- Παλικάρι στα θρανία…
- Ηγέτης στην άμυνα, «κέρβερος» στην εστία…
















>
















