Ad Here
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
24 Ιούνιος 2015

Το Ελευθεραί επέστρεψε δριμύτερο!!!

Προβολές: 1442

alt

Το Ελευθεραί επέστρεψε δριμύτερο!!!

Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια αγωνιστικής απραξίας, ο Α.Ο. Ελευθεραί επέστρεψε πριν τέσσερα χρόνια και επέστρεψε δριμύτερος μιας και φέτος κατάφερε να πανηγυρίσει την δεύτερη συνεχόμενη άνοδο και από τα αλώνια της Γ΄ΕΠΣΛ… θα βρεθεί στα σαλόνια της Α1!

alt

Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Βλιώρα στον τελευταίο αγώνα μπαράζ με τον Ροδιακό όπου κρίθηκε στα πέναλτι (4-3, κ.α. κα παράταση 1-1), έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο με τα «λιοντάρια» να πανηγυρίζουν πανάξια μια ακόμη τεράστια επιτυχία.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια αλλά με όρεξη για δουλειά και μια διοίκηση που στέκεται αρωγός από την πρώτη μέρα και επικεφαλής τον πρόεδρο και συνάμα «ψυχή» του συλλόγου Θανάση Τόλλια, οι του Ελευθεραί έχουν κάθε λόγο να καυχιούνται για τα επιτεύγματά τους.

Φυσικά σημαντικό μερίδιο ανήκει τόσο στον νεαρό τεχνικό Βαγγέλη Κώτσιο (όσο και τον προκάτοχο του Γιάννη Μπάγκα), όσο και στους παίκτες που μόχθησαν με τη σειρά τους για να φέρουν την δύσκολη αυτή αποστολή εις πέρας…

Όσο για τη συνέχεια, το μόνο σίγουρο είναι πως θα πορευτούν με την ίδια επιτυχημένη συνταγή…


«Πολλά μπράβο σε όλους…»

Το δικό του στίγμα έδωσε και ο νεαρός τεχνικός Βαγγέλης Κώτσιος ο οποίος έβαλε με τη σειρά του ένα σημαντικό λιθαράκι στην μεγάλη αυτή επιτυχία:

alt

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου να αναλάβω τις τύχες της ομάδας καθώς και τους παίκτες για την άψογη συνεργασία που είχαμε γιατί πραγματικά τα έδωσαν όλα για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Μια άνοδος που κατακτήθηκε δίκαια και με πολύ κόπο έστω και μέσω των μπαράζ. Εκτιμώ πως έγινε μια μεγάλη και συνάμα συλλογική προσπάθεια, ο καθένας ήξερε τον ρόλο του και γι’ αυτό φτάσαμε έως εδώ. Πιστεύω πως η οργάνωση είναι το παν σε μια ομάδα και αυτό ισχύει και στον Α.Ο. Ελευθεραί ο οποίος έχει τα φόντα να διαπρέψει και στο μέλλον…».


Το Ελευθεραί με αριθμούς…

Το Ελευθεραί τερμάτισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΛ έχοντας συγκεντρώσει 55 βαθμούς (16 νίκες, 7 ισοπαλίες, 3 ήττες) και 63-27 τέρματα.

ΕΝΤΟΣ: 8-3-2 (31-13 τέρματα)

ΕΚΤΟΣ: 8-4-1 (32-14 τέρματα)

alt

Δικαιώθηκε… στα μπαράζ

Έστω και στην ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ, ο Α.Ο. Ελευθεραί κατάφερε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη άνοδο.

Τα αποτελέσματα:

Ελευθεριακός-Αμπελόκηποι 0-1

Ροδιακός-Ελευθεραί 1-1

(Καββαδίας)

Ελευθεραί-Ροδιακός 4-3 στα πέναλτι (κ.α.1-1, παράταση 1-1)

(Καββαδίας)


Μια ομάδα μόνος του ο Καββαδίας…

Ο Δημήτρης Καββαδίας συγκλόνισε πάλι με την παρουσία του αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «κυανολεύκων» με 27 γκολ (+2 στα μπαράζ) και έκανε τη διαφορά στην επίθεση.

alt

27 γκολ: Καββαδίας

7 γκολ: Ζαφείρης

6 γκολ: Ευστρατίου

5 γκολ: Βαλώζος Αχ., Μέκρας Γ.

3 γκολ: Γκουντρουμπής, Θεοδώρου

2 γκολ: Καραγιάννης

1 γκολ: Μέκρας Χ., Σκαπέρδας, Μπαντούκας

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt