Ad Here
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
11 Οκτώβριος 2015

Μόνο πρώτο το Κιλελέρ…

Προβολές: 1804

alt

Μόνο πρώτο το Κιλελέρ…

Η Α.Ε. Κιλελέρ ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο του Αστέρα Μελισσοχωρίου επικρατώντας με 4-2 και παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΛ).

Σε ένα παιχνίδι όπου οι του Αστέρα ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μητσιάκο αλλά η απάντηση των «κιτρινόμαυρων» ήταν άμεση με τον Καναλιώτη να φέρνει το ματς στα ίσια.

Ο Γουρνάρης ήταν αυτός που στο 25΄αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Κασσιός και έκανε το 2-1 και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Αποστόλης Ζιόμπουρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Ο Τάτσιος ήταν αυτός που μείωσε προς στιγμήν σε 3-2 αλλά στην εκπνοή του αγώνα ο Γκέκας διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Ο Αστέρας είχε και δοκάρι με τον Ζαφειρίου.

ΚΙΛΕΛΕΡ (Β. Δραγατζίκης): Κουκουφίκης, Ζιόμπουρας Θ., Καραΐσκος, Κοκότσικας, Γουρνάρης, Γκέκας, Χατζόπουλος, Καναλιώτης (60′ Κωνσταντάς), Ζιόμπουρας Απ., Κασσιός (70′ Θεοδωρόπουλος), Χατζηλαδάς (80′ Φιλοκώστας).

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Β. Ταχτιντής): Ζούμπος, Λαϊος (30΄Βαλώζος), Λόζος (70΄Μητός), Καραπέτσας, Τάτσιος, Νούσιας, Λιάγκας, Μπουτίνας, Χατζής (46΄Κουτσογιάννης), Μητσιάκος, Ζαφειρίου Θ.

 

ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ 1

ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ 1

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στη Μαρμαρίνη ανάμεσα στον τοπικό Χείμαρρο και τη Δόξα Ομορφοχωρίου καθώς έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα και συνάμα αμφίρροπη αναμέτρηση με τον Τζήμουλα στο 20΄να κάνει το 0-1 για τη Δόξα αλλά ο Ακρίβος ήταν αυτός που λύτρωσε… τους γηπεδούχους λίγο πριν το φινάλε.

ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ (Δ. Νικόπουλος): Τριανταφύλλου, Τασούλας, Τζιούρας, Ακρίβος, Μάρκου, Μπάτσικας, Νταλίπι, Ύμερι (46′ Μπικάκης), Περδικούλης, Ζαΐμι, Μπατζογιάννης (80′ Κλαδιάς).

ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ (Μ. Γαραζανάκης): Λυτροσυγκούνης, Πετρίκης, Ιορδανίδης, Μωραΐτης (30′ λ.τ. Καφαντάρης), Γκαμπέτας, Τσιόγκας, Τζαλαμπύρας, Μπαντάφας, Ασίκογλου, Χριστοδούλου Ρ. (65′ Χριστοδούλου Στ.), Τζήμουλας (80′ Μπαρμπής).

 

ΣΤΟΜΙΟ 0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ1

Χάρη στο τέρμα που σημείωσε οι Κώστας Χατζής στο 79΄, οι Ατρόμητοι/Θύελλα πέρασαν νικηφόρα από το Στόμιο επικρατώντας του τοπικού Θερμαϊκού με 1-0.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για το νεανικό συγλρότημα του Θοδωρή Βουτυρίτσα το οποίο είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά και δύο δοκάρια με τον σκόρερ και τον Κόκκινο.

ΣΤΟΜΙΟ (Γ. Σκρέτας): Φωτίου, Οικονόμου, Τοπάλης, Θεοδώρου, Χλωρός, Τσιάρας, Χατζηλιόντας, Λιάκος (80′ Βούλγαρης), Βλούχος (75′ Καστρινός), Πολύζος, Σελήνης (62′ Οσμάνι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Βουτυρίτσας): Στεφούδης, Νάρης, Τσάκουλης, Κόκκινος, Τσανάκας, Βουτυρίτσας, Γερακίνης (60′ Πινακάς), Τόπης (73′ Τσιρογιάννης), Χατζής, Κωστούλας (75′ Δημόπουλος), Ζιάκας.

 

ΜΕΛΙΑ 2

ΛΥΚΟΙ 1

Στην εκπνοή του αγώνα ο Κώστας Σφέτσος εκμεταλλεύτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο το «γύρισμα» του Κουκουτάρα και σκόραρε, χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη με 2-1 στην Ένωση Μελίας κόντρα στους «λαβωμένους» από απουσίες Λύκους.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 40΄με τον Μανώλη Κωσταρέλλο αλλά στο 67΄ο Δάλλας έφερε το ματς στα ίσια, με τον Ρακιντζόγλου να έχει και δοκάρι μετά από κεφαλιά και δύσκολη επέμβαση του Τζήμα.

ΜΕΛΙΑ (Η. Αράπης): Τζήμας, Κωσταρέλος Δ. (55’ Κατσίκης), Κωσταρέλος Μάκης, Παπαγεωργίου, Αγγελακόπουλος, Μπάγιας, Αθανασίου, Βαϊόπουλος (85’ Κωσταρέλος Δήμος), Κωσταρέλος Μανώλης (70’ Κουκουτάρας), Σφέτσος, Χασιώτης.

ΛΥΚΟΙ (Λ. Λελέδης-Σ. Καλαμάς): Κακαρδάκης, Καψάλης, Τζήμας, Παπαδήμος, Βάνης, Ντριβαλάς, Σπανός, Γεωργούλας (46’ Νικάκης), Μαυροδήμος, Ρακιντζόγλου, Δάλλας.

 

ΔΙΟΓΕΝΗΣ 2

ΜΕΛΙΒΟΙΑΚΟΣ 3

Τα εύκολα-δύσκολα έκανε ο νεοφώτιστος Μελιβοιακός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Διογένη αλλά τελικά κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-2.

Μόλις στο 8΄ο Μπάτσικας αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Λαδάς και έκανε το 0-1 και στο 40΄ο Καλόγηρος πέτυχε το 0-2.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Κανδυλάρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Κάπου εκεί οι «κίτρινοι» επαναπαύτηκαν με τη λαρισινή ομάδα να μειώνει σε 2-3 με τους Αδάμου στο 80΄και Μιχαήλ 85΄.

ΜΕΛΙΒΟΙΑΚΟΣ (Κ. Γουργιώτης): Βούρτουρας Π., Μπάτσικας (25′ Γκουντάρας Ι.), Δημητρέλης, Μακρής, Μαλαχτάρης, Λόλος (70′ Ευσταθίου.), Παπαρίζος Ρ., Μπασανάς, Λαδάς, Βούρτουρας Στ. (46′ Κανδηλάρης), Καλόγηρος.

 

ΑΡΜΕΝΙΟ 1

ΟΜΟΝΟΙΑ1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Αρμένιο ανάμεσα στην τοπική Δόξα και την Ομόνοια μιας και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Σε ένα παιχνίδι όπου η διαιτησία του κ. Διαμαντή άφησε με παράπονα και τις δύο ομάδες.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 30΄με τον Καψούρη αλλά με το ξεκίνημα της επανάληψης η λαρισινή ομάδα με εντυπωσιακό βολέ του Γκόνα.

Η Δόξα τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μπαλούλη ενώ η Ομόνοια είχε δοκάρι με τον Μπέτση.

ΑΡΜΕΝΙΟ (Τ. Τζήκας): Κιλιργιώτης, Ψάρας, Ρενάτο, Σεσκλιώτης, Ρουμπιές, Καψούρης, Καμπανάς, Χατζής (62′ Παπαδημητρίου Αντ.), Χιούσα, Γκόντας (46′ Σπανός), Καραμπουτάκης (63′ Μπαλούλης).

ΟΜΟΝΟΙΑ (Λ. Λαζαρίδης): Κοσμάς, Γκόνας, Κόκκοβας, Νάνος, Θανάσης, Μπίλης, Πιτσίλκας (72΄Πατέτσος), Γιαννακός, Αγγλόπουλος (35′ λ.τ. Κυριακίδης), Μπέτσης, Σταυρόπουλος (46′ Κακάμης).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt