Ad Here
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
14 Νοέμβριος 2015

Χαμογέλασαν… Κιλελέρ, Ομόνοια, Μελία και Ατρόμητοι

Προβολές: 1399

alt

Χαμογέλασαν… Κιλελέρ, Ομόνοια, Μελία και Ατρόμητοι

Αέρα… πέρασε από το Στόμιο η Α.Ε. Κιλελέρ μιας και επιβλήθηκε με 3-0 της τοπικής ομάδας και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 20΄ο Γούσης έκανε το 0-1 ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ζιόμπουρας Απ. πέτυχε το 0-2.

Ο Γούσης ήταν αυτός που στο 60΄διαμόρφωσε το τελικό 0-3 ενώ χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες με σημαντικότερη στιγμή το δοκάρι του Ζιόμπουρα Απ.

ΚΙΛΕΛΕΡ (Β. Δραγατζίκης): Κουκουφίκης, Καραΐσκος, Κοκότσικας, Παλάσκας, Ζιόμπουρας Αθ., Χατζόπουλος, Γκέκας, Καναλιώτης (75′ Μουρατάι), Γούσης (65΄Κασσιός), Ζιόμπουρας Απ., Νασιούλας (46΄Τσαμπάζης).

 

ΟΜΟΝΟΙΑ 4

ΜΕΛΙΒΟΙΑΚΟΣ 2

Με συνοπτικές διαδικασίες η νεανική Ομόνοια ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο του Μελιβοιακού επικρατώντας με 4-2 και παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Μόλις στο 4΄ο Γκόνας έκανε το 1-0 και στο 13΄ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-0.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν η σειρά του Μπέτση να χρισθεί σκόρερ ενώ ο Αγγλόπουλος ήταν αυτός που πέτυχε το τέταρτο γκολ της λαρισινής ομάδας.

Ο Μελιβοιακός απλά μείωσε σε 3-1 και 4-2 με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Λ. Λαζαρίδης): Καρακούλιας, Δούρος, Κακάμης, Κόκοβας (50΄Σταυρόπουλος), Θανάσης, Νάνος, Μπίλλης, Γιαννακός (70΄Πράπας), Αγγλόπουλος, Μπέτσης (65΄Δανιλούδης), Γκόνας.

 

ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ 0

ΜΕΛΙΑ 1

Το γκολ του Χρήστου Αγγελακόπουλου στο 22΄ήταν αρκετό για να χαρίσει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 στην Ένωση Μελίας με αντίπαλο το Ομορφοχώρι.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι «βυσσινί» παρουσίασαν άριστα δείγματα γραφής, είχαν δοκάρι στο 35΄με τον Κατσίκη αλλά και χαμένο πέναλτι στο 48΄με τον Κωσταρέλλο Μακ. όπου και αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Στα αξιοσημείωτα οι εξαιρετικές επεμβάσεις του έμπειρου πορτιέρο Στέλιου Τζήμα που κράτησε έτσι ανέπαφη την εστία του.

ΜΕΛΙΑ (Η. Αράπης): Τζήμας, Χασιώτης, Κωσταρέλος Μακ., Αθανασίου. Αμαρλαριώτης (75΄Νταλαμπύρας), Αγγελακόπουλος, Αντωνόπουλος, Βαϊόπουλος (70΄Κωσταρέλος Δήμος), Κατσίκης, Κωσταρέλος Μαν., Κωσταρέλος Δημ.

 

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ 2

ΛΥΚΟΙ 1

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου έλαμψε… στο ντέρμπι με τους Λύκους καθώς κέρδισε με 2-1 και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 5΄με τον έμπειρο στράικερ Τάσο Μητσιάκο και στο 35΄ο Νούσιας πέτυχε το 2-0, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.

Στην επανάληψη η λαρισινή ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει με τον Δάλλα να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Και οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν στο 40΄ οι Μητσιάκος και Καψάλης γιατί διαπληκτίσθηκαν.

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Β. Ταχτιντής): Λώζος Αγγ., Λάιος, Βαλώζος (90’ Παπαϊωάννου), Καραπέτσας, Τάτσιος, Λιάγκας, Χατζής (65’ Ζαφειρίου Νεστ.), Νούσιας (75’ Λώζος Κ.), Μπουτίνας, Μητσιάκος, Ζαφειρίου Θ.

ΛΥΚΟΙ (Λ. Λελέδης-Σ. Καλαμάς): Κακαρδάκης, Μούτσα, Τζήμας, Σπανός (63’ Γεωργούλας), Τσιάρας (78’ Δεληγιαννίδης), Ντριβαλάς, Βασιλόπουλος, Βάνης (50’ λ.τ Ποντίκας), Καψάλης, Ρακιντζόγλου, Δάλλας.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ 3

ΑΡΜΕΝΙΟ 2

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο νεαρός Μπαούσης ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα και λύτρωσε τους Ατρόμητους/Θύελλα επικρατώντας με 3-2 της Δόξας Αρμενίου και αναρριχήθηκαν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Στη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι καθώς όπως υποστηρίζουν προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα ενώ και ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι του.

Το σκορ άνοιξε στο 19΄ο Γερακίνης, όμως οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στην ισοφάριση χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χιούσα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Χατζής αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Ζιάκας αλλά στο 65΄ο Καψούρης έφερε το ματς στα ίσια μετά από ωραία προσπάθεια του Χιούσα.

Αλλά στο φινάλε χαμογέλασε… η λαρισινή ομάδα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (Θ.Βουτυρίτσας): Στεφούδης, Τσιρογιάννης (80′ Μπαούσης), Καραδούκας (63΄Τσιανάκας), Τσιάκουλης, Μάρης, Πινακάς (55΄Τόπης), Βουτυρίτσας, Χατζής, Γερακίνης, Κωστούλας, Ζιάκας.

ΑΡΜΕΝΙΟ (Τ. Τζήκας): Κουβελάς, Χατζόπουλος (60΄Ψάρρας), Καραμπουντάκης, Σπανός, Σεσκλιώτης, Καψούρης, Χότζα (70′ Καμπανάς), Ρενάτο, Μπαλούλης (30΄λ.τ Χατζής) Χιούσα, Γκόντας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt