Ad Here
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
09 Ιανουάριος 2016

Ξεχώρισε η νίκη της Αναγέννησης στον 3ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ…

Προβολές: 2177

alt

Ξεχώρισε η νίκη της Αναγέννησης στον 3ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ…

Ο Αποστόλης Τσιάμπας ήταν αυτός που σκόραρε στο 25΄ έκρινε το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ μιας και υπέταξε με 1-0 το αξιόμαχο Μαυροβούνι (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο η Αναγέννηση είχε ουσία στο παιχνίδι της σε αντίθεση με τους «πετεινούς» που απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως με τους Γουγουλούλη, Ακριβόπουλο και Μπάγκα αλλά…

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Ν. Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Κούρο, Τσιάμπας Β., Σακελλαρίου, Τριανταφύλλου, Προσμίτης (65′ Ρούμπας), Νταφόπουλος (70′ Κούμπρια), Μουτκανάς, Αρβανιτοζήσης Δ. (80′ Μπούλαρι), Αρβανιτοζήσης Γ., Τσιάμπας Απ.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Κ. Τζουρτζουκλής): Κιόρογλου, Βαρσάμης, Νότας (75′ Ευαγγέλου), Μαντζαφούλης, Χασιώτης, Τατσέλος, Μπατζέλας, Πάττας (80′ Νούλας), Μπάγκας Αρσ., Τζίκα (65′ Γουγουλούλης), Ακριβόπουλος.

 

ΤΕΡΨΙΘΕΑ 1

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ 0

Ο Μαχητής Τερψιθέας έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής μιας και υποχρέωσε σε οδυνηρή ήττα με 1-0 την πρωτοπόρο Πελασγιώτιδα και ξεκίνησε ιδανικά τη νέα χρονιά.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 70΄ο Πρισακάρου ενώ λίγο νωρίτερα ο Κατσής είχε δοκάρι, με τον ίδιο παίκτη να ανατρέπεται στο 67΄αλλά ο ρέφερι δεν κατελόγισε την εσχάτη των ποινών όπως υποστήριξαν οι γηπεδούχοι.

Όσο για την πρωτοπόρο «Πέλα» αν και είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις όποιες ευκαιρίες σε γκολ.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Β. Στεφανής): Παπαρσένος, Κουτσογιαννούλης, Παπαδημητρίου, Σκαφιδάς (26′ λ.τ. Σιδέρης), Ηλιόπουλος, Καρκατζιάς, Πατσιούρας Δ. (87′ Καμπουρογιάννης), Πρισακάρου, Κατσής, Σεΐζης, Δολμές (77′ Χατζηκαμαγιάννης).

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Γ. Χατζής): Κιός Β., Μιχαήλ, Τέλιος, Κατράνας, Τσέλα (80′ Τεκέδης), Τσαβαλιάς (60′ Χίσα), Μαρουσούλης (70′ Λαζαρίδης), Αναστασίου, Δαμασιώτης, Κιός Σ., Κατσάβας.

 

ΚΟΥΛΟΥΡΙ 2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5

Εντυπωσιακός εμφανίστηκε ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα χρονιά μιας και φιλοδώρησε με πέντε τέρματα (5-2) το Κουλούρι και ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Οι Νεοσμυρνιώτες μπήκαν με «άγριες» διαθέσεις στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν με 0-4 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Βασιλείου Χαρ. (2), Κίτσας Γ. και Ελιζόπουλος.

Οι «κιτρινόμαυροι» μείωσαν σε 2-4 με τους Καρλιγκιώτη και Γαρυφαλλόπουλο και το τελικό 2-5 διαμόρφωσε ο Πρίφτης με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ.

ΚΟΥΛΟΥΡΙ (Γ. Νεράντζης): Δημητρίου, Μιχόπουλος, Νεράντζης, Χάμος, Φασούλας, Καρλιγκιώτης, Κοτάκος, Γαρυφαλλόπουλος, Λευθέρης (30′ λ.τ. Ανδρέου), Μπακαβέλος, Παπαγεωργίου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Κορομηλάς): Κίτσας Γ., Δημόπουλος Γ., Βασιλείου Β., Κανής, Παϊτέρης (64′ Ελιζόπουλος Σωτ.), Ευθυμίου, Βασιλείου Στ. (46′ λ.τ. Στρατής Χρυσ.), Κίτσας Γερ., Κίτσας Γ. (71′ Πρίφτης), Βασιλείου Π., Βασιλείου Χαρ.

 

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 0

ΧΑΡΑΥΓΗ 3

Νικηφόρο πέρασμα από το «Γ. Μητσιμπόνας» πραγματοποίησε η Χαραυγή μιας και επιβλήθηκε του Άγιου Θωμά με 3-0 στη λαρισινή μονομαχία και αναρριχήθηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι έκαναν γνωστές τις προθέσεις τους από το ξεκίνημα με τον Σκοτεινώτη στο 10΄να κάνει το 0-1 και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Πετράκης πέτυχε το 0-2 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Μάλιστα ο Μανώλης Πετράκης και πάλι ήταν αυτός που στο 70΄διαμόρφωσε το τελικό 0-3, με τους «βυσσινί» να τελειώνουν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Πανέτσου στο ξεκίνημα της επανάληψης ενώ ο Καλούσης είχε δοκάρι.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Β. Κυριάκος): Πάτρας, Κωσταρέλος Σπ. (62′ Γελαδάρης), Πανέτσος, Γκουντούρας, Μπαρτζιάλης, Αντωνόπουλος, Ράντου (46′ Καραλάιος), Κουτσάκης, Κοτολόσι, Καλούσης, Καραγιάννης.

ΧΑΡΑΥΓΗ (Δ. Παππάς): Μαξακούλης, Μακρής, Βαρσάμης, Καράτζης, Πετράκης Χρ., Λαχανάς (46′ Τσανάς), Βιντσιάνι, Παππάς, Πετράκης Μ., Λάττα, Σκοτεινιώτης.

 

ΑΜΠΕΛΙΑ 2

ΝΑΡΘΑΚΙ 0

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε και το 2016 η Αμπελιά η οποία ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο του Ναρθακίου επικρατώντας με 2-0 και παραμένει ζωντανή στην κούρσα της ανόδου.

Για τους «ερυθρόλευκους» ο Λευτέρης Δενελάβας παραμένει «καυτός» μιας και σκόραρε δις στο 50΄και στο 70΄και έβαλε την υπογραφή του στο τελικό 2-0.

ΑΜΠΕΛΙΑ (Κ. Σταμόπουλος): Πατρίκιος, Τολιόπουλος, Αλεξούλης (55′ Κατσικόπουλος), Καραγγέλης, Δενελάβας Ν., Παναγιωτόπουλος (75′ Σπαθαριώτης), Γιαχνής, Σιδηρόπουλος, Κουλάκογλου, Σκλαπάνης, Δενελάβας Λ.

 

ΥΠΕΡΕΙΑ 1

ΒΑΜΒΑΚΟΥ 1

Δόξα Υπέρειας και Βαμβακού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μοναδική ευκαιρία να πιάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας την Πελασγιώτιδα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Τσιουρή Κ. στο 20΄με κεφαλιά αλλά οι φιλοξενούμενοι που ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 70΄με τον Μαργαριτόπουλο με τον ίδιο τρόπο.

ΥΠΕΡΕΙΑ (Α. Παπαδόπουλος): Σκαντζιούρης, Ευθυμιάδης, Γκατζόγιας, Παπαδόπουλος, Γούναρης, Μαργαριτόπουλος, Κερμελίδης (55′ Κλιάφας Ι.), Τασιόπουλος, Τσιούρης Γ., Τσιούρης Κ., Καλφόγλου Χρ. (60′ Τσούνι).

ΒΑΜΒΑΚΟΥ (Χ. Ανδρεόπουλος): Παλαμίδας, Αρσενόπουλος Β. (70′ Ξυνογαλάς), Μορφογιάννης, Γκούνης, Ακρίβος, Μαργαριτόπουλος, Φλώρος, Βόπης (30′ Τσούλης), Κατσανάκης, Μακρής (85′ Μουτκανάς), Πέτσας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt