Άστραψε… στην επανάληψη
Άστραψε… στην επανάληψη
PHOTO alexandros zagas
Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις Αστραπή Νέας Πολιτείας καθώς επιβλήθηκε των Χαλκιάδων με 3-0.

Μετά από ένα άσφαιρο α΄μέρος, το συγκρότημα του Βασίλη Ακριβούλη ξέσπασε στην επανάληψη όπου βρήκε τρεις φορές δίχτυα παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Ο Αλέκος Σφέτσος ήταν αυτός που στο 50΄έβαλε σε θέση οδηγού την Αστραπή ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Νίκος Σαπουνάς διπλασίασε τα τέρματα των «πορτοκαλί».

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο νεαρός Ραπτοτάσιος στο 82΄ενώ ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στον ταλαντούχο Γαρουφαλιά ο οποίος και συγκλόνισε με την παρουσία του. Δύο δοκάρια για τους νικητές είχε ο Σφέτσος Α.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αγγελούλης με βοηθούς τους κ.κ. Καλφούντζο και Νάκα.
Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Β. Ακριβούλης): Γκούλιος, Νούλας, Φάγιας, Μαυρατζάς, Τασιούλης, Σαπουνάς Β. (70΄Τάτσιος), Κολιοφούτης, Σφέτσος Κ., Σφέτσος Α. (75΄Σαπουνάς Θ.), Σαπουνάς Ν. (80΄Ραπτοτάσιος).
Τελευταία
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
- Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση και έναρξη προετοιμασίας για τον Π.Ο.Ε
- Θα λάμψει ξανά ο Αστέρας Μελισσοχωρίου!
- Λείπει ο «ζογκλέρ»!
- «Σίρερ» από τα παλιά στην Ανάβρα!
- Καββαδίας… ο ορισμός του γκολτζή!
- Αίαντας Τυρνάβου σημαίνει ανάδειξη ταλέντων!
- Ταχύτητα στα άκρα του Μαχητή…
- Μπήκαν οι πρώτες βάσεις για τη νέα σεζόν στον Π.Ο.Ε…
- Η «Μπάρτσα» απέκτησε τον «Καντέ»!
















>

















