Έλαμψε… στο Θεσσαλικό

Έλαμψε… στο Θεσσαλικό
PHOTO: ALEXANRDOS ZAGAS
Παρά την ψυχρολουσία της πρεμιέρας και την βαριά εντός έδρας ήττα, ο άκρως νεανικός Αστέρας Μελισσοχωρίου βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να φτάσει με επιβλητικό τρόπο στη νίκη με 3-1 κόντρα στην Πελασγιώτιδα.
Το νεανικό συγκρότημα του Νίκου Αργυρούλη που ξεχειλίζει από ταλέντο, το ξεδίπλωσε απλόχερα στο γήπεδο του Θεσσαλικού και έφτασε πανάξια στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε στο 20΄ο Παϊτέρης μετά από ωραία προσπάθεια του Λιάκου αλλά η λαρισινή ομάδα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση λίγο αργότερα.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Φώτος αυτή τη φορά χρίσθηκε σκόρερ μετά από παράλληλη σέντρα του Παϊτέρη ενώ στο 70΄ο Αργύρης σφράγισε τη νίκη της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 1-3 μετά από μια ακόμη ασίστ του Λιάκου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Σουλιώτης με βοηθούς τον κ. Γιάντση και την κα Χατζή.
ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Ν. Αργυρούλης):

Ζουμπουρλάς, Σιδέρης, Τσούτσας (Βασιλείου), Πούγγουρας, Χονδροδήμος (Κελεπούρης Ν.), Λιάκος, Καψάλης, Αργύρης, Παϊτέρης, Φώτος (Πετράκης), Καψιώχας.

Τελευταία
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
- Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση και έναρξη προετοιμασίας για τον Π.Ο.Ε
- Θα λάμψει ξανά ο Αστέρας Μελισσοχωρίου!
- Λείπει ο «ζογκλέρ»!
- «Σίρερ» από τα παλιά στην Ανάβρα!
- Καββαδίας… ο ορισμός του γκολτζή!
- Αίαντας Τυρνάβου σημαίνει ανάδειξη ταλέντων!
- Ταχύτητα στα άκρα του Μαχητή…
- Μπήκαν οι πρώτες βάσεις για τη νέα σεζόν στον Π.Ο.Ε…
- Η «Μπάρτσα» απέκτησε τον «Καντέ»!
















>
















