Αστραπή όνομα και πράμα!!!
Αστραπή όνομα και πράμα!!!
PHOTO: ALEXANRDOS ZAGAS
Τι κι αν η Αστραπή Νέας Πολιτείας βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την Ένωση Μελίας, κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη με 3-2 στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με το συγκρότημα του Χρήστου Τασιούλη να ανοίγει το σκορ στο 25΄με τον Χασιώτη.
Όμως στο 35΄ο Νίκος Σαπουνάς με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια.


Στο 55΄ο Παπαγεωργίου έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Μελία αλλά ο Σαπουνάς είχε και πάλι έτοιμη την απάντηση καθώς στο 75΄με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ και πάλι ισοφάρισε σε 2-2.

Τη νίκη στην Αστραπή έδωσε ο Αλέκος Σφέτσος στο 83΄με κοντινή προβολή διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κακαρδάκης ο οποίος απέβαλε στο 75΄τον Μαλαβιέζο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Βοηθοί ήταν οι κ.κ. Μάνος και Ευστρατίου.
Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ

(Β. Ακριβούλης): Γκούλιος, Φάγιας, Κολιοφούτης, Μαυρατζάς, Τασούλης, Σαπουνάς Β. (70΄Τάτσιος), Κυζιρίδης, Γαρουφαλιάς (60΄Παπάρας), Σφέτσος Κ., Σφέτσος Α., Σαπουνάς Ν.

ΜΕΛΙΑ (Χ. Τασιούλης): Ζουμπουλίδης, Παγωνόπουλος, Σκλήκας (85΄ Δαμασιώτης ), Αγγελακόπουλος Κ., Παπαγεωργίου (66΄ Μπακάλης), Νάτσουλας, Μαλαβιέζος, Αγγελακόπουλος Χ., Εμμανουήλ, Κόγιος, Χασιώτης (44΄λ.τ Μπούση).
Τελευταία
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
- Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση και έναρξη προετοιμασίας για τον Π.Ο.Ε
- Θα λάμψει ξανά ο Αστέρας Μελισσοχωρίου!
- Λείπει ο «ζογκλέρ»!
- «Σίρερ» από τα παλιά στην Ανάβρα!
- Καββαδίας… ο ορισμός του γκολτζή!
- Αίαντας Τυρνάβου σημαίνει ανάδειξη ταλέντων!
- Ταχύτητα στα άκρα του Μαχητή…
- Μπήκαν οι πρώτες βάσεις για τη νέα σεζόν στον Π.Ο.Ε…
- Η «Μπάρτσα» απέκτησε τον «Καντέ»!
















>

















