Έμειναν στο «Χ»…

Έμειναν στο «Χ»…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Το ένα από τα δύο μεγάλα ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ ανάμεσα στον ΠΑΟ Αβέρωφ και τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, δεν ανέδειξε νικητή παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων να φτάσουν στη νίκη.
Σε μια αναμέτρηση όπου παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι, τόσο το συγκρότημα του Βαγγέλη Μπρισίμη όσο κι αυτό του Χρήστου Γραβάνη, παρουσίασαν πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία, έδειξαν πως είναι δύο δουλεμένα συγκροτήματα απλά τους έλειπε η ουσία και μοιραία έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία. Χαρακτηριστικό για τον Ατρόμητο είναι το γεγονός πως για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική κράτησε ανέπαφη την εστία του διατηρώντας το μηδέν.
Τι δήλωσαν οι δύο τεχνικοί…
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΡΙΣΙΜΗΣ:
(Αβέρωφ)

«Το α΄μέρος ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να φυλάνε καλά τα νώτα τους. Στην επανάληψη όμως ανεβάσαμε στροφές, πιέσαμε τον αντίπαλο δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν μπορέσαμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Δεν μας παίρνει από κάτω αλλά αντίθετα συνεχίζουμε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια όπου θα κοιτάξουμε να ρεφάρουμε την εντός έδρας απώλεια. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες αλλά πιστεύω πολύ στα παιδιά».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΒΑΝΗΣ:
(Άγιοι Ανάργυροι)

«Θέλω να απονείμω τα εύσημα στους παίκτες μου καθώς ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός πραγματικού ντέρμπι. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που δείξαμε σαν ομάδα και αν εκμεταλλευόμασταν τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν, σαφώς και θα είχαμε καλύτερη τύχη. Όπως και να ’χει καταφέραμε όχι μόνο να διατηρήσουμε το αήττητο αλλά και ανέπαφη την εστία μας, δείγμα της συστηματικής δουλειάς που γίνεται και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Τώρα σχετικά με το νέο ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τη Νέα Πολιτεία, θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε και πάλι το καλό μας πρόσωπο στο χορτάρι».
Τελευταία
- Η πρεμιέρα του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής…
- Παροχή μπαλών ποδοσφαίρου
- Κόντρα στην Αθήνα ’90 στην πρεμιέρα η ΑΕΛ Futsal…
- Νέα διοίκηση στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας…
- Απόφαση Ε.Δ/ΕΠΣΝ Λάρισας για Εξοδολόγια Φιλικών
- Ολυμπιακός Βόλου και Ρήγας Φεραίος στον δρόμο του Π.Ο.Ε και του Ηρακλή Λάρισας…
- Παρέμειναν οι στυλοβάτες στον Δαμασιακό…
- Νέα προσθήκη για τον Μαχητή…
- Εξαιρετική κίνηση για τη Δήμητρα Γιάννουλης…
- Δυναμώνει η επίθεση του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















