Ad Here
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
20 Οκτώβριος 2011

Έπεφταν… κορμιά στον Τύρναβο

Προβολές: 1033

alt

Έπεφταν… κορμιά στον Τύρναβο

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Η μητέρα των μαχών στον Τύρναβο ανάμεσα στον Αστέρα και την Ακαδημία, δεν ανέδειξε νικητή καθώς έμειναν στο ισόπαλο 1-1, σε ένα παιχνίδι όπου μονοπώλησε το ενδιαφέρον της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο.

Σε ένα τοπικό ντέρμπι όπως ήταν κι αυτό η δύναμη και το πάθος ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά, με τις δύο ομάδες να θέλουν με κάθε τρόπο να φτάσουν στη νίκη αλλά η μπίλια έκατσε στο «Χ». Πάντως τόσο ο Αστέρας που αν και νεοφώτιστος εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα αλλά πολύ περισσότερο η νεανική ομάδα του Νίκου Κεχαγιά έδειξε για μια ακόμη φορά ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, μια ομάδα που διαθέτει πλούσιο ταλέντο και δουλεύει πολύ και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως παραμένει αήττητο στις πρώτες αυτές πέντε αγωνιστικές, μετρώντας μόλις μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες αν και η αλήθεια είναι πως δικαιούνταν κάτι παραπάνω με βάση την εικόνα που δείχνει. Για τον τυρναβίτικο εμφύλιο μίλησε ο έμπειρος τεχνικός της Ακαδημίας Νίκος Κεχαγιάς, δίνοντας το στίγμα του:

alt

«Ήταν πραγματικά ένα τοπικό ντέρμπι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με πείσμα τη νίκη. Από την πλευρά μας κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά δυστυχώς για μια ακόμη φορά πληρώσαμε την απειρία αφού δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε σωστά το προβάδισμα ενώ απωλέσαμε σημαντικές ευκαιρίες για να κλειδώσουμε το ματς. Έστω και έτσι δεν έχω παράπονο από τα παιδιά καθώς προσπάθησαν αρκετά στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και προετοιμαζόμαστε για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ίκαρο όπου θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις αλλά και στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να βρεθούμε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία…».

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt