Παρατείνεται η αγωνία…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Με νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ κατά τη σημερινή 24η αγωνιστική και όλα παραμένουν ανοιχτά στην υπόθεση άνοδο, με τον Πανιώνιο και τους Ατρόμητους/Θύελλα να έχουν τον πρώτο λόγο μιας και απομένουν μονάχα δύο αγωνιστικές.
Η Ολυμπιάδα πέτυχε σημαντική νίκη επί του Άρη Λάρισας και σε συνδυασμό με την ήττα των Πλατανουλίων, βρίσκεται στην 12η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Τέλος το σκορ της ημέρας σημειώθηκε στην Καρυά εκεί όπου ομώνυμη ομάδα επικράτησε της Αναγέννησης Ευαγγελισμού με το εντυπωσιακό 7-4!
Tα αποτελέσματα
- Ατρόμητοι/Θύελλα-Σ.Σ. Ραψάνης 1-0
- Καρυά-Ευαγγελισμός 7-4
- Πανιώνιος-Ν. Πολιτεία 2-0
- Πλατανούλια-Γόννοι 1-4
- Ομόνοια-Ομορφοχώρι 0-3
- Ολυμπιάδα-Άρης Λάρισας 3-1
- Ακαδημία Τ.-Λάρισα ’88 5-1
Επίδειξη δύναμης…
Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Κουρμπάτι που πέτυχε χατ τρικ η Ακαδημία Τυρνάβου ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λάρισας ’88 επικρατώντας με το ευρύ 5-1 και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες για την άνοδο.
Ματς που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική μιας και το νεανικό συγκρότημα του Άρη Πατσή παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στα δύο μέρη. Σκόραραν επίσης οι Βάνης και Λαϊος με τον τελευταίο να μοιράζει απλόχερα τέσσερις ασίστ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κουρδής με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδημητρίου Χ. και Τσαπράζη.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Α. Πατσής): Σιασιαμούτης (55΄Γκανάτσιος), Γκαλγκομπίνης, Ντραμπάκουλος, Κόκκας (10΄λ.τ Βάνης), Κουβεντάρης, Μόκκας (60΄Καροτσέρης), Κουρμπάτι, Παπαχατζής, Μπάκος, Γκαντρής, Λαϊος.
Επιβλητικό πέρασμα…
Χωρίς να συναντήσει καμία αντίσταση ο Όλυμπος Γόννων πέρασε νικηφόρα από τα Πλατανούλια επικρατώντας με 4-1 και παραμένει ζωντανός στο κόλπο της ανόδου όσο δύσκολο κι αν φαντάζει.
Αντίθετα τα πράγματα για τον γηπεδούχο Ηρακλή γίνονται ακόμα πιο δύσκολα σχετικά με την υπόθεση σωτηρία αφού έπεσε στην 13η θέση και όλα αυτά δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Το σκορ άνοιξε στο 10΄ο Αδάμ και δέκα λεπτά αργότερα ο Τσιρονίκος μετά από έξοχη ατομική ενέργεια πέτυχε το 0-2.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 65΄ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 ενώ ο Γιώργος Ματράκης στο 70΄μείωσε 1-3.
Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 80΄ο ταλαντούχος Σερίφης και αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τζήλος με βοηθούς τους κ.κ. Ακρίβο και Αναστασίου Γ.
ΓΟΝΝΟΙ (Δ. Κωστής): Τσιούρβας, Τσιόπας, Αδάμ, Καραδούκας (65΄Τσιαπλές), Μαρκεγκάι, Καραγκιόζης, Τσούγιας (55΄Καραγιάννης), Κοζώνης (80΄Καραμπέκος), Σιούτας, Σερίφης, Τσιρονίκος.
Η βαθμολογία (24η αγωνιστική)
1. Πανιώνιος 42-19 51
2. Ατρόμητοι/Θύελλα 46-19 49
--------------------------------------------------
3. Ομορφοχώρι 55-42 47
4. Ακαδημία Τ. 40-30 45
5. Γόννοι 40-22 45
6. Ομόνοια 28-37 31
7. Άρης Λάρισας 40-36 29
8. Ευαγγελισμός 37-39 27
9. Λάρισα ’88 27-38 27
10. Σ.Σ. Ραψάνης 28-44 26
11. Ν. Πολιτεία 30-37 24
--------------------------------------------
12. Ολυμπιάδα 43-62 24
----------------------------------------------
13. Πλατανούλια 39-48 22
14. Καρυά 26-51 18
Επόμενη αγωνιστική
- Σ.Σ. Ραψάνης-Ευαγγελισμός
- Ν. Πολιτεία-Ατρόμητοι/Θύελλα
- Γόννοι-Καρυά
- Ομορφοχώρι-Πανιώνιος
- Άρης Λάρισας-Πλατανούλια
- Ακαδημία Τ.-Ομόνοια
- Λάρισα ’88-Ολυμπιάδα
Τελευταία
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
- Χαρίζει χαμόγελα, δίνει χρώμα…
- Με Παπανικολάου και στην Α΄ΕΠΣΛ το Καλοχώρι…
- Συνέχεια στις ανανεώσεις στα Αμπελάκια…
- Έμεινε και ο «Χάαλαντ» στην Τσαριτσάνη…
















>
















