Καπετάνιος λαμπρός την οδηγεί…

Με επιβλητικό τρόπο πέρασε η Δόξα Ομορφοχωρίου από την έδρα της Ομόνοιας καθώς επιβλήθηκε άνετα με 3-0 και παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας σε απόσταση βολής από τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο.

Το συγκρότημα του Κώστα Γούλα έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες για άνοδο καθώς απομένουν ακόμα δύο αγωνιστικές.

Ο Άρης Καπετάνιος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης μιας και πέτυχε χατ τρικ (55΄, 70΄, 90 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι) και οδήγησε τη Δόξα σε μια ακόμη νίκη εκ του ασφαλούς.

Για τους νικητές δοκάρι είχε ο Δελητζανής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Λάκη και Σαρρό.

ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ (Κ. Γούλας): Μπίτης, Αναστασίου, Κοσμίν, Δελητζανής, Καλαφάτης, Χατζόπουλος (46΄Παπαδόπουλος), Τσιλιλής, Δουφέκας (80΄Μωραϊτης), Ισάκου, Μητσιάκος, Καπετάνιος.


















>
















