Ad Here
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
10 Δεκέμβριος 2011

Τους κέρασε πικρό Καφ(φ)έ…

Προβολές: 1373

alt

Τους κέρασε πικρό Καφ(φ)έ…

Το χτύπημα φάουλ του Ζήση Καφφέ στο 76΄ήταν αρκετό για να χαρίσει την σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην ομάδα του Αβέρωφ μέσα στην Αμυγδαλέα επί του Αετού με 1-0.

Μια νίκη που φέρνει τους «κυανόλευκους» του Βαγγέλη Μπρισίμη ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Οι νικητές εκτός από το γκολ, σημάδεψαν τέσσερις φορές τα αντίπαλα δοκάρια με τους Παππά (5΄, 82΄), Τσινούδη (27΄) και Ταρταμπούκα (58΄) ενώ από την μεριά τους οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν και πάλι με σύνθεση ανάγκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν η κα Τσιοφλίκη η οποία απέβαλε στο 50΄τον Πολύζο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Βοηθοί ήταν οι κ.κ. Ρεντόπουλος και Ευστρατίου.

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (Γ. Πολύζος): Παπαϊωάννου, Μπάγκας, Οικονόμου, Γραμμένος, Χασιώτης (35΄ Μητράκας), Ανδριανόπουλος (65΄Τσούτσας), Σιούτας Δ., Σιούτας Κ., Πολύζος, Καραμπέτσος, Σιαβάλας (75΄Καραμούτης).

ΑΒΕΡΩΦ (Β. Μπρισίμης): Παζιάνας, Μάρκου Γρ., Μάρκου Β. (80΄Γρηγορίου), Καφφές, Κλεισιάρης, Γκουτσιούδης, Παππάς, Τσινούδης, Ταρταμπούκας, Ανυφαντής (68΄Μπανάς), Φούντας.


ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ    3

ΜΕΛΙΑ    1

Χάρη σε ένα εκρηκτικό α΄μέρος όπου πέτυχε και τα τρία τέρματα, ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων επικράτησε της Μελίας με 3-1 στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Οι παίκτες του Χρήστου Γραβάνη μπήκαν αφηνιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 12΄ο Σαλγκάμης έβαλε σε θέση οδηγού τον Ατρόμητο.
Στο 20΄ο Τσιφλίζογλου πέτυχε το 2-0 και δύο λεπτά πριν τελειώσει το α΄μέρος ο Αμαρλαριώτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στην επανάληψη η Μελία προσπάθησε να αντιδράσει και πέρα από το γκολ που πέτυχε με τον Κόγιο στο 60΄, είχε και τέσσερα δοκάρια με τους Κόγιο, Δαμασιώτη, Αγγελακόπουλο Κ. και Αγγελακόπουλο Χ.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χ. Γραβάνης): Καραποστόλης, Τσιφλίζογλου, Ακρίβος, Παπακώστας, Ηλιάζι, Κουσιάς (75΄Καταραχιάς), Παναγιώτου, Αμαρλαριώτης, Σαλγκάμης (80΄Μούσιος), Κοτάκος (60΄Γρίβας), Καββαδίας.

ΜΕΛΙΑ (Χ. Τασιούλης): Παπανικολάου, Χασιώτης, Παγωνόπουλος, Αγγελακόπουλος Κ., Παπαγεωργίου, Αγγελακόπουλος Χ., Αγγελακόπουλος Κ. (46΄Τασιούλης), Σκλήκας (46΄Νταλαμπύρας), Κόγιος, Δαμασιώτης, Νάτσουλας (65΄Μπακάλης).


ΑΡΜΕΝΙΟ    2

ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ    0

Ακόμα πιο ψηλά βρέθηκε το Αρμένιο μετά την εντός έδρας νίκη του με 2-0 κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων.

Οι «κίτρινοι» του Νίκου Καψούρης που ήθελαν όσο τίποτα άλλο τους βαθμούς της νίκης, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 48΄με το χτύπημα φάουλ του Ρενάτο και να «σφραγίσουν» τη νίκη τους στο 84΄με τον Λουφόπουλο που σκόραρε στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα. Δοκάρι για τους νικητές είχε στο 15΄ο Κουτέρης.

ΑΡΜΕΝΙΟ (Ν. Καψούρης): Τζήμας, Καραμπουντάκης, Τσαγκάρης (83΄ Λουφόπουλος), Σπανός, Κουτέρης, Ρενάτο, Χότζα, Παπαδημητρίου Α., Δημουλάκης, Παπαστεργίου (85΄Παπαδημητρίου Δ.), Καμπανάς (70΄ Παγουλάτος).


ΥΠΕΡΕΙΑ    0

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ    3

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Άρη Πατσή στον πάγκο της Νέας Πολιτείας μιας και πέρασε νικηφόρα από την Υπέρεια με το επιβλητικό 3-0.

Οι «πορτοκαλί» ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 20΄ο Νίκος Σαπουνάς έκανε το 0-1 ενώ πέντε λεπτά πριν τελειώσει το α΄μέρος ο Βαγγέλης Σαπουνάς έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στην επανάληψη ο Μιχελής απέκρουσε το χτύπημα πέναλτι του Αρβανιτοζήση ο οποίος λίγο αργότερα αποβλήθηκε και στο 90΄ο Ραπτοπτάσιος έγραψε το τελικό 0-3.

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Α. Πατσής): Μιχελής, Παπάρας, Τασιούλης, Ευαγγέλου (46΄λ.τ Σαπουνάς Θ.), Σαπουνάς Β. (85΄Μπάτσικας), Νούλας, Λιλολάρι (70΄ Τσιότρας), Ραπτοτάσιος, Σφέτσος Κ., Σαπουνάς Ν., Τάτσιος.

*Η ομάδα της Νέας Πολιτείας αφιερώνει τη νίκη αυτή στον τραυματία Δημήτρη Τσικρίκη καθώς επίσης και στον Νίκο Τάτσιο μιας και η κορούλα του περνάει μια περιπέτεια υγείας και του εύχονται ταχεία ανάρρωση.


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt