Μοιρασιά στο ντέρμπι…

Μοιρασιά στο ντέρμπι…
PHOTO: JOHN FIT
Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων και ΠΑΟ Αβέρωφ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου και συνεχίζουν να διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να δείχνουν καλά στοιχεία, με την «ΠΑΟΛΑ» όμως να δείχνει πιο επιθετική χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες τόσο στο α΄μέρος με τους Ταρταμπούκα και Παππά όσο και στην επανάληψη με τον Φούντα, με σημαντικότερη στιγμή το δοκάρι του Παλαμίδα στο 85΄.



Από την μεριά τους οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αρκετά με τη σειρά τους και μάλιστα ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 51΄με τον Αμαρλραριώτη μετά από σέντρα του Γρίβα κάνοντας έτσι το 1-0


αλλά ο Βασίλης Φούντας απάντησε στο 72΄αξιοποιώντας την πάσα του Τσινούδη, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-1.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τζήλος με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδημητρίου Χ. και Γκαρέλη.
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χ. Γραβάνης): Καραποστόλης, Γρίβας, Παπακώστας, Ηλιάζι, Μπαζάνας, Κουσιάς, Παναγιώτου, Παπακωνσταντίνου (75΄Χατζηλιάδης), Κοτάκος (82΄Ακρίβος), Καββαδίας.
ΑΒΕΡΩΦ (Β. Μπρισίμης): Παζιάνας. Μάρκου Γρ., Μάρκου Β. (75΄ Παλαμίδας), Κλεισιάρης, Περδίκης, Γκουτσιούδης, Τραμπάκουλος, Παππάς (59΄Ανυφαντής), Ταρταμπούκας, Φούντας, Τσινούδης.
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















