Στην επανάληψη βρήκε δίχτυα…

Στην επανάληψη βρήκε δίχτυα…
Η Συκέα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο γειτονικό ντέρμπι με τη Βερδικούσια καθώς επικράτησε με 3-0 και βελτίωσε κι άλλο τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα σε αντίθεση με τους «βυσσινί» που βλέπουν τα πράγματα να δυσκολεύουν όσον αφορά την υπόθεση σωτηρία.

Ματς που κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα με τους Βερδικουσιώτες να φτάνουν πρώτοι κοντά στο γκολ με τους Μιχαλέ, Γκόγκο και Κουζιώνη να μην βρίσκουν δίχτυα ενώ από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι με κινητήριο μοχλό τον Κώστα Καραλή κατάφεραν στο 70΄να λύσουν τον γόρδιο δεσμό.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μάκης Παλάσκας ο οποίος με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά διαμόρφωσε το τελικό 3-0 ενώ ο Βάμπος είχε δοκάρι στο 90΄.

ΣΥΚΕΑ: Στάμος, Τέλιος, Παλάσκας Γ., Κατσιγιάννης, Κολιούμπας, Τάχατος, Τσένης, Παλάσκας Μ., Καρατζιόλης (46΄Βάμπος), Καραλής, Χασιώτης (75΄Καλαμάς).
ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς): Καλαϊτζίδης, Μάνης, Κουζιώνης, Αβδουλάς, Συνάπαλος Χρ., Τάκας (75΄Σάκκας), Συνάπαλος Μ. (80΄Κατίνας), Μιχαλές, Γκόγκος, Λιάλιος (78΄Θάνος).
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















