Παιδής, ο «θηριοδαμαστής»!!!

Παιδής, ο «θηριοδαμαστής»!!!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Ο Θέμης Παιδής σε ρόλο θηριοδαμαστή έφερε… βόλτα και τα «λιοντάρια» του Ελευθεραί καθώς βρήκε δίχτυα στο 44΄και χάρισε ένα ακόμη τρίποντο στον πρωτοπόρο Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων με 1-0.

Σε μια αναμέτρηση όπου δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και «φωνές» εκατέρωθεν, με κύριο αποδέκτη τον διαιτητή της αναμέτρησης, Χρήστο Καραγιάννη ο οποίος δεν απέφυγε τα λάθη.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις με το συγκρότημα του Γιάννη Τσιφλίζογλου να κυριαρχεί στο α΄μέρος αλλά αποδείχθηκε φλύαρο στην τελική προσπάθεια.
Αντίθετα στην επανάληψη οι παίκτες του Δημήτρη Μητσή ανέβασαν στροφές και με το υπέρ τους 1-0 από το 44΄, θα μπορούσαν με τη σειρά τους να σκοράρουν εκ νέου, κατακτώντας μια αγχωτική αλλά συνάμα σημαντική νίκη.

Προβάδισμα με Παιδή
Μόλις στο 10΄ο Τζεμολάρι απείλησε την εστία του Καραποστόλη με τον έμπειρο πορτιέρο να αποκρούει σε κόρνερ.
Στο 23΄οι «κιτρινόμαυροι» άγγιξαν το γκολ αλλά το κάθετο δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Τσεκούρα.

Για να φτάσουμε στο 44΄όταν ο Θέμης Παιδής βρέθηκε σε θέση βολής και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Φύλαξε τα νώτα του ο Ατρόμητος, πίεσε το Ελευθεραί
Στην επανάληψη το θέαμα ήταν ακόμα πιο φτωχό, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο, αναζητώντας ένα δεύτερο τέρμα ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με τη σειρά τους να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς όμως τη μεγάλη φάση μέχρι το 80΄.

Τότε ο Παναγιώτου από καλή θέση σούταρε αλλά ο Καραποστόλης είπε και πάλι όχι.

Το Ελευθεραί έκανε την απέλπιδα προσπάθεια για να φτάσει στην ισοφάριση και λίγο έλειψε στο 92΄να το πετύχει αλλά το καλοζυγισμένο σουτ του Οικονόμου, κάπου κόντραρε και έφυγε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Και το 1-0 έμεινε ως το τέλος, με τον Ατρόμητο να κατακτά τη νίκη που τον διατηρεί σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου και στο +8 από τους διώκτες του…

Η διαιτησία

Για τον ρέφερι της αναμέτρησης κ. Καραγιάννη τα είπαμε ενώ αντίθετα, πολύ καλοί ήταν οι δύο βοηθοί Δημήτρης Μίχος και Κώστας Στάμος.
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δ. Μητσής):

Φαρμάκης, Γκούγκλας, Κατσογιάννης, Αντωνίου (38΄λ.τ Ιλιάζης), Φάρα (61΄Πλατής), Χασιώτης, Παναγιώτου, Τζεμολάρι (70 Βίλλης), Τζίκα, Νούσιος, Παιδής.
ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Γ. Τσιφλίζογλου):

Καραποστόλης, Μιχαλόπουλος, Μακρίδης, Δολιάνης (29΄λ.τ Αετόπουλος), Καρακώτσογλου, Τσιάμης (75΄λ.τ Τσιαδήμος), Χλόπτσιος, Τσεκούρας (67΄λ.τ Τόλλιας), Οικονόμου, Θεοδώρου, Γκουζιώτης.
Τελευταία
- Ο Π.Ο.Ε κατέκτησε το Super Cup!
- Η Συκέα ενισχύθηκε και κοιτάζει ψηλά…
- Έσμιξαν ξανά…
- Μεγάλη η προσφορά τους…
- Και στο Καλοχώρι τα πήγε περίφημα…
- Νέα χρονιά, νέα πρόκληση για την Ακαδημία Ολύμπικ…
- Πέρσι αντίπαλοι, τώρα μαζί…
- … και το όνομα αυτής Ευαγγελία!
- Παλικάρι στα θρανία…
- Ηγέτης στην άμυνα, «κέρβερος» στην εστία…
















>
















