Ad Here
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
11 Μάρτιος 2012

Δε χαμπαριάζει από κακοκαιρία…

Προβολές: 1239

alt

Δε χαμπαριάζει από κακοκαιρία…

PHOTO: KOSTAS VILLA

Ούτε η βροχή, ούτε ο βαρύς αγωνιστικός χώρος πτόησε τον ΠΑΟ Αβέρωφ ο οποίος έδωσε μια ακόμη πετυχημένη παράσταση και ξεπέρασε εύκολα και το εμπόδιο της Βαμβακούς με το ευρύ 4-0, παραμένοντας σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

alt

 

Οι «κυανόλευκοι» του Βαγγέλη Μπρισίμη μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 12΄ο Στέλιος Τσινούδης έκανε το 1-0.

alt

Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Βασίλης Φούντας ο οποίος σκόραρε δις στο 23΄και 34΄ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

alt

alt

Η επανάληψη αποτέλεσε τυπική διαδικασία με τον Ντούγκο στο 86΄να χρίζεται σκόρερ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της λαρισινής ομάδας που είχε και δοκάρι με τον Γκουτσιούδη στο 55΄.

alt

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ευαγγέλου με βοηθούς τους κ.κ. Κακαρδάκη και Χατζή.

ΑΒΕΡΩΦ (Β. Μπρισίμης): Παζιάνας Θ. (46΄Κυρανούδης), Ελευθέρογλου, Μάρκου, Καφφές, Παζιάνας Π., Γκουτσιούδης, Τραμπάκουλος, Ανυφαντής (75΄Παππάς), Τσινούδης, Ταρταμπούκας (59΄Ντούγκος), Φούντας.




Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt