Πανάξια στην Α΄ΕΠΣΛ ο Ιπποκράτης…

Πανάξια στην Α΄ΕΠΣΛ ο Ιπποκράτης…
Για πολλούς η εντυπωσιακή παρουσία του Ιπποκράτη στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ αποτέλεσε έκπληξη, όχι όμως και για τους ίδιους τους ανθρώπους που ανήκουν στο περιβάλλον της λαρισινής ομάδας οι οποίοι και είχαν το δικό τους όραμα.
Με αρκετές αλλαγές από το ξεκίνημα της χρονιάς σε ρόστερ και τεχνική ηγεσία, με τον Γιώργο Κοτσιανούλη να αναλαμβάνει δράση έχοντας ως στενό συνεργάτη τον Θοδωρή Μπαλωτή και σκληρή δουλειά, δεν άργησαν οι «κιτρινόμαυροι» να γίνουν ομάδα, ένα μονιασμένο παρεάκι που ήξερε τι ζητούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά για να γευτεί το νέκταρ της επιτυχίας, ο Ιπποκράτης χρειάσθηκε να περάσει από πολλές μπόρες (βλέπε πλέι οφ, μπαράζ ανόδου), όμως είχε πίστη, το ήθελε πολύ και τα κατάφερε και πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, για τη συγκλονιστική αυτή χρονιά που μας πρόσφεραν.
Ο Ιπποκράτης με αριθμούς:
Ο Ιπποκράτης τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΛ, έχοντας συγκεντρώσει 40 βαθμούς (12 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες) και 34-17 τέρματα, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα του ομίλου.
ΕΝΤΟΣ: 7-2-0 (15-3 τέρματα)
ΕΚΤΟΣ: 5-2-2 (19-12 τέρματα)

Τα πλέι οφ:
Ιπποκράτης-ΑΕΛ 1-1
Ακαδημία Ελασσόνας-Ιπποκράτης 0-3
Αργυροπούλι-Ιπποκράτης 0-0
ΑΕΛ-Ιπποκράτης 1-2
Ιπποκράτης-Ακαδημία Ελασσόνας 0-1
Ιπποκράτης-Αργυροπούλι 1-2
Μπαράζ ανόδου:
Αναγέννηση Ολύμπου-Ιπποκράτης 1-1
Ιπποκράτης-Βούναινα 7-0

Ο Μήτρος τράβηξε το κουπί…
Ο Χρήστος Μήτρος τράβηξε το κουπί της επίθεσης καθώς πέτυχε 15 τέρματα και έβαλε ένα σημαντικό λιθαράκι στην άνοδο της λαρισινής ομάδας, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Ότι Φραχόλι και Θοδωρή Ζυγούρη οι οποίοι σημείωσαν με τη σειρά από τους από 11 γκολ.
15 γκολ: Μήτρος Χ.
11 γκολ: Φραχόλι Ο., Ζυγούρης
5 γκολ: Κίτσας
3 γκολ: Μήτρος Κ.
1 γκολ: Κωστάκης, Μπάσιος, Μίχος
Τελευταία
- Η Συκέα ενισχύθηκε και κοιτάζει ψηλά…
- Έσμιξαν ξανά…
- Μεγάλη η προσφορά τους…
- Και στο Καλοχώρι τα πήγε περίφημα…
- Νέα χρονιά, νέα πρόκληση για την Ακαδημία Ολύμπικ…
- Πέρσι αντίπαλοι, τώρα μαζί…
- … και το όνομα αυτής Ευαγγελία!
- Παλικάρι στα θρανία…
- Ηγέτης στην άμυνα, «κέρβερος» στην εστία…
- Στο ίδιο έργο θεατές στον τελικό του Super Cup…
















>
















