Με πεντάρα στην κορυφή…
Με πεντάρα στην κορυφή…
Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων ο οποίος όχι μόνο φιλοδώρησε τη Λάρισα ’88 με πέντε τέρματα αλλά είδε και τη Νίκη Νίκης να μένει μακριά από τη νίκη για μια ακόμη αγωνιστική.
Το συγκρότημα του Χρήστου Γραβάνη ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς μόλις στο 1΄ο Αμαρλαριώτης έκανε το 1-0 και στο 24΄ο Καββαδίας (στο 18΄είχε δοκάρι) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η λαρισινή ομάδα μείωσε στο 68΄σε 2-1 με τον Σαμαρά αλλά ο Κοτάκος που είχε δοκάρι στο 70΄, δύο λεπτά αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.
Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο ακόμη τέρματα από τους Αμαρλαριώτη (85΄) και Μουσιό (86΄), για να διαμορφώσει ο Σαμαράς στο 89΄με πέναλτι το τελικό 5-2.
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χ. Γραβάνης): Καραποστόλης, Χατζηλιάδης (78΄Μουσιός), Παπακωνσταντίνου, Ηλιάζι, Παπακώστας, Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου, Γρίβας (62΄Κοτάκος), Αμαρλαριώτης, Κουσιάς, Καββαδίας (75΄Ευαγγέλου).
ΑΡΜΕΝΙΟ 1
ΝΙΚΗ ΝΙΚΗΣ 1
Δεν ανέδειξε νικητή η μάχη στο Αρμένιο ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τη Νίκη Νίκης μιας και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.
Κι αν για τους γηπεδούχους ο βαθμός είναι θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, δεν ισχύει το ίδιο και για τους «κυανόλευκους» που έμειναν μακριά από τη νίκη για πέμπτη σερί αγωνιστική με αποτέλεσμα να πέσουν από την κορυφή.
Το σκορ άνοιξε στο 44΄ο Νίκος Αρβανίτης, για να ισοφαρίσει στο 51΄ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη. Στο 80΄αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Τζήμας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΑΡΜΕΝΙΟ (Ν. Καψούρης): Τζήμας, Καραμπουτάκης, Καμπανάς, Σπανός, Τσαγκάρης, Λάτσος, Ρενάτο, Χότζα, Παπαδημητρίου Α. (87΄ Κουτέρης), Δημουλάκης (7΄λ.τ Γκόντας), Παπαστεργίου (46΄ Παπαδημητρίου Δ.).
ΝΙΚΗ ΝΙΚΗΣ (Η. Αρβανίτης): Μάνος, Τριανταφύλλου, Ντίνας, Καψαλός, Καραπέτσας,. Κασνακούδης (72΄Σαμ), Δημητρίου, Μαυρουδής, Βλαχόπουλος, Αρβανίτης Χ., Αρβανίτης Ν. (75΄Πασχαλίδης).
ΥΠΕΡΕΙΑ 0
ΜΕΛΙΑ 2
Με μεγάλο πρωταγωνιστή για μια ακόμη φορά τον Θοδωρή Εμμανουήλ που σκόραρε δις, η Ένωση Μελίας πέρασε νικηφόρα από την Υπέρεια επικρατώντας της τοπικής Δόξας με 2-0.
Σε μια αναμέτρηση όπου οι «κυανόλευκοι» του Χρήστου Τασιούλη βρέθηκαν σε καλή μέρα και παραμένουν ψηλά στη βαθμολογία. Το σκορ άνοιξε ο Εμμανουήλ στο 47΄ και ο ίδιος παίκτης στο 55΄ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 ενώ τόσο ο σκόρερ όσο και ο Αγγελακόπουλος Χ. σημάδεψαν τα δοκάρια.
ΜΕΛΙΑ (Χ. Τασιούλης): Ζουμπουλίδης, Χασιώτης, Παπαγεωργίου (65΄Σκλήκας), Παγωνόπουλος, Νταλαμπύρας, Νάτσουλας (60΄Αγγελακόπουλος Κ.), Κόγιος, Αγγελακόπουλος Κ., Αγγελακόπουλος Χ., Εμμανουήλ, Δαμασιώτης (70΄Τέγος).
ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ 1
ΡΑΧΟΥΛΑ 1
Αμυγδαλέα και Ραχούλα αν και διεκδίκησαν με αξιώσεις τη νίκη, δεν κατάφεραν να φτάσουν σε αυτήν μένοντας στο ισόπαλο 1-1 και παραμένουν ζωντανοί στο κόλπο της ανόδου.
Ο Αετός ήταν αυτός που ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 30΄πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Σιούτας Δ. έβγαλε τη σέντρα και ο Τζέος στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-0. Στην επανάληψη οι παίκτες της Δόξας ανέβασαν την απόδοσή τους και κατόρθωσαν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 80΄με τον Διαμάντη.
ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (Γ. Πολύζος): Σιασιαμούτης, Μπάγκας, Παζάρας, Μητράκας, Στάμος (75΄λ.τ Γραμμένος), Οικονόμου, Σιούτας Δ., Παπακωστούλης, Σιούτας Κ. (60΄Μαλλιαρής), Πολύζος, Καραμπέτσος.
ΡΑΧΟΥΛΑ (Α. Μηταλούλης): Μηταλούλης, Τζανακούλης (75΄Κρικώνης), Θεοχαρούλης (60΄Ζεστός), Τζάνακας, Διαμάντης, Τζέος, Ζερβούλης, Σαμψάρης, Παλάσης (75΄Τζιλάκας), Αργυρακούλης, Σκάκος Κ.
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>

















