Πρεμιέρα με «τεσσάρα» για τον Τοξότη

Πρεμιέρα με «τεσσάρα» για τον Τοξότη
Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα ο Τοξότης Λάρισας καθώς επικράτησε εντός έδρας του Απόλλωνα Γαλήνης με το ευρύ 4-1.
Χατ - τρικ πέτυχε ο Θανάσης Νάτσιος με γκολ στο 8’, στο 35’ και στο 70’, ενώ λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα άνοιξε και ο Δημήτρης Κιόσιας στο 85’. Οι αντίπαλοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 10’ με τον Λένα.
Ο Φίλιππος Θεοχαρίδης είδε την ομάδα του να δημιουργεί αρκετές φάσεις και να παίζει κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.
ΤΟΞΟΤΗΣ (Φ. Θεοχαρίδης): Μπρούσας, Τσακνάκης Ρ. (80’ Αλίκο) , Γκαμπούρας, Λιάκος, Τσουμάνης, Φορτομάρης Α., Νούσιας, Νάτσιος (80’ Χατζόπουλος) , Μπράτσια (60’ Σπηλιώτης), Φορτομάρης Ν. (46’ Γιώργης) , Παπατζίκος (Κιόσιας 75’).
Τελευταία
- Νέα χρονιά, νέα πρόκληση για την Ακαδημία Ολύμπικ…
- Πέρσι αντίπαλοι, τώρα μαζί…
- … και το όνομα αυτής Ευαγγελία!
- Παλικάρι στα θρανία…
- Ηγέτης στην άμυνα, «κέρβερος» στην εστία…
- Στο ίδιο έργο θεατές στον τελικό του Super Cup…
- Εξαιρετική δουλειά…
- Καρντάσια… έτοιμα για να μαγέψουν!
- Ενισχυμένος και αποφασισμένος ο Δαμασιακός…
- Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς…
















>
















