Κακό θέαμα, δίκαιο αποτέλεσμα…
Κακό θέαμα, δίκαιο αποτέλεσμα…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
PHOTO: KOSTAS VILLA
Ηρακλής Λάρισας και Ίκαρος Νεάπολης μοιράσθηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ισόπαλο 1-1, στη μάχη της Νεάπολης, σε ένα παιχνίδι κακό ποιοτικά με πολλές φωνές, νεύρα και από θέαμα λίγα πράγματα.

Το τελικό σκορ κρίνεται δίκαιο σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα, με τον Ίκαρο που παρατάχθηκε και πάλι με σημαντικές απουσίες, να προέρχεται από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων αλλά να κατακτά έναν σημαντικό πόντο, όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα μιας και οι γηπεδούχοι αγωνιζόταν από το 62΄με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ζησάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αντίθετα ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος για μια ακόμη φορά παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου, μια ομάδα που ποντάρει πολλά στην εμπειρία αλλά δεν αρκεί μονάχα αυτήν για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε στο 32΄ο Χρήστος Ζαφειράκης ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Μπακαρού και με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κοσμά έκανε το 0-1.


Στην εκπνοή του α΄μέρους ο Ηρακλής κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση όταν ο Ζησάκης «κέρδισε» το πέναλτι από τον Μπαλή και ο Βασίλης Κύρκος δε λάθεψε γράφοντας το 1-1, σκορ το οποίο δεν άλλαξε στην επανάληψη παρά τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν οι δύο ομάδες.


Ενός λεπτού σιγή…

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Άγγελου Σιμψιρή ο οποίος υπήρξε φίλαθλος του Ηρακλή Λάρισας και πρόσφερε στην ομάδα.
Η διαιτησία

Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα και γεμάτο ένταση ο άρχοντας της αναμέτρησης Χρήστος Αγγελούλης κατάφερε να βγάλει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή, έχοντας ως άξιους συμπαραστάτες τους Κώστα Ακρίβο και Αποστόλη Καρακώστα.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:

Μπακαρός, Κυριάκος, Ντελόπουλος, Αργυρούλης, Κώτσιος (54΄λ.τ Δολμές), Μέκρας, Ζησάκης, Θεοδώρου, Μιχαηλίδης (75΄Λαγγούρας), Πράσινος, Φιλίππου (15΄λ.τ Κύρκος).
ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

(Α. Μπουχλαριώτης-Α. Σακελλαρίου): Κολώνας, Μπέκος, Κουτσόπουλος, Μπαλής, Κοσμάς (58΄Σακελλαρίου), Μπουχλαριώτης, Τζήκας, Ζαρρής, Ευαγγέλου, Ζαφειράκης, Καλόγηρος.
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>

















