Τετράστερος… ο Αετός Μακρυχωρίου!!!

Τετράστερος… ο Αετός Μακρυχωρίου!!!
Εντυπωσιακός εμφανίστηκε ο Αετός Μακρυχωρίου στο ντέρμπι με τη Δήμητρα Γιάννουλης καθώς επιβλήθηκε άνετα με 4-1 και απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ.
Οι παίκτες του Βασίλη Ταχτιντή μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια στο ματς και στο 24΄ο Τσιντζιλώνης άνοιξε το σκορ για το 1-0 ενώ στο 40΄ο Λάλλας πέτυχε το 2-0.
Το α΄μέρος έκλεισε με ένα τρίτο τέρμα και δράστη αυτή τη φορά τον Γκαμπέτα.
Στην επανάληψη η Γιάννουλη αφυπνίστηκε, μείωσε με το ξεκίνημα με τον Καρέλα, είχε ευκαιρίες για να σκοράρει εκ νέου αλλά ο Γκαμπέτας έδωσε τη χαριστική βολή στο 86΄διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Β. Ταχτιντής): Φαρμάκης, Σουπεκιώτης, Κοτρώτσιος (92’ Μητσογιάννης Χ.), Πέππας, Γιαννακόπουλος, Γκαμπούρας, Χουτεσιώτης (89’ Μπιτσαράς), Λάλλας, Γκαμπέρας (89’ Στάμος), Χύσα (82’ Μανωλόπουλος), Τσιντζιλώνης (46’ Μπλάντας).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μ. Αλεξούδης): Κοτλής, Ντούφας (81’ Ζαφειρούλης), Μπλιάμπλιας, Κουρούτσαλης (40’ Χατζηγρηγορίου Τ.), Τάφα Ε., Τσακνάκης (76’ Καλογιάννης), Μπαμπάλης, Καρέλας, Μπάκος (46’ Μανάκας), Χατζηγρηγορίου Κ. (46’ Γραβάνης).
Τελευταία
- Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς…
- Σούπερ κίνηση για την Ακαδημία Ολύμπικ...
- Ο Θερμαϊκός ψωνίζει... από το πάνω ράφι!
- Εμπειρία στην άμυνα των Αμπελακίων…
- Νέα πρόκληση για τον Κυριάκο...
- Στο πλευρό της ΑΕΛ Futsal η Περιφέρεια Θεσσαλίας
- Νέο τεχνικό τιμ στην ακαδημία της Πελασγιώτιδας...
- Η LA ACADEMY δυναμώνει το προπονητικό της επιτελείο!
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
















>
















