Το έκρινε ο Σταθάκος…

Το έκρινε ο Σταθάκος…
Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Σταθάκος μόλις στο 2΄, η πρωτοπόρος Αστραπή Νέας Πολιτείας έκαμψε και την αντίσταση της αξιόμαχης Πελασγιώτιδας, κερδίζοντας με 1-0.
Σε ένα παιχνίδι που κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν αλλά οι «πορτοκαλί» είχαν την ουσία, πανηγυρίζοντας την έκτη νίκη σε ισάριθμα ματς που τους διατηρεί σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ.
ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Β. Μπρισίμης): Τσιάρας Θεοφ., Τσιάρας Α., Καραμάνης, Κατσιάνος, Νικολακούλης, Βλησαρούλης, Καλτσάς (85’ Καραγιάννης), Τσιάρας Γ. (75’ Αγοραστός), Χουλιαρόπουλος (75’ Κούρτι), Αρχοντής, Σταθάκος (60’ Παπαχρήστος).
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Σ. Ευαγγέλου): Μασιάλας, Γκρίμπας (80’ Τρέχας), Γκάνας (61’ Μαυρογένης), Σαντιμπαντάκης, Τσακουρίδης, Ραμιώτης, Κωστής (80’ Κώτσης), Βασιλειάδης (70’ Νεράτζης), Χατζηιωάννου, Ανυφαντής, Τζίκας (70’ Δεμίσης).
Τελευταία
- Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς…
- Σούπερ κίνηση για την Ακαδημία Ολύμπικ...
- Ο Θερμαϊκός ψωνίζει... από το πάνω ράφι!
- Εμπειρία στην άμυνα των Αμπελακίων…
- Νέα πρόκληση για τον Κυριάκο...
- Στο πλευρό της ΑΕΛ Futsal η Περιφέρεια Θεσσαλίας
- Νέο τεχνικό τιμ στην ακαδημία της Πελασγιώτιδας...
- Η LA ACADEMY δυναμώνει το προπονητικό της επιτελείο!
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
















>
















