Στο παρατρία… ο «Γκάμπριελ»
Στο παρατρία… ο «Γκάμπριελ»
PHOTO: JOHN FIT
Για μια ακόμη φορά ο Πασχάλης Κασνακούδης γνωστός ως «Γκάμπριελ» έδωσε τη λύση για τη Νίκη Νίκης μιας και σκόραρε στο 87΄και χάρισε τη νίκη με 2-1 μέσα στην έδρα της Πελασγιώτιδας.
Έτσι με τη νίκη αυτή οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται με τα δύο πόδια στα μπαράζ, σε αντίθεση με τη λαρισινή ομάδα που το έργο της παραμένει δύσκολο όσον αφορά την υπόθεση σωτηρία.

Κι όμως το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την «Πέλα» καθώς μόλις στο 7΄ο Λαζαρίδης έκανε το 1-0 αλλά με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Καψαλός έφερε το ματς στα ίσια.



Και λίγο πριν το φινάλε ο Κασνακούδης πέτυχε την ολική ανατροπή…
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Τζουρτζουκλής): Κιος, Τούρκου, Αποστόλου (70΄λ.τ Καρβούνης), Τέλιος, Κωστούλας, Γελαλής, Μότσης (75΄Παπακώστας), Σαλαβέρης, Χατζηθεοδώρου (80΄Γούπος), Λαζαρίδης, Αγγέλης.
ΝΙΚΗ ΝΙΚΗΣ (Α. Βλαχόπουλος-Δ. Τριανταφύλλου): Μάνος, Νίδας, Κασνακούδης, Καψαλός, Ντίνας, Αρβανίτης Χ., Τριανταφύλλου, Βλαχόπουλος (75΄Κωνστανταρίδης), Μαυρουδής, Δημητρίου, Σαμ (46΄Σαρακατσάνος).
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>

















