Ιδανική επιστροφή για τον Φιλοκτήτη…

Ιδανική επιστροφή για τον Φιλοκτήτη…
Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας συνδύασε ιδανικά την επιστροφή του στη φυσική του έδρα μετά από δύο χρόνια περίπου, με μια μεγάλη νίκη με 3-1 απέναντι στον φιλόδοξο Α.Ο. Ναρθακίου.
Ματς στο οποίο οι παίκτες του Γιάννη Βαϊτση εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση κόντρα στους «μπλε» που είχαν τις δικές τους καλές στιγμές.
Μόλις στο 12΄ο Ζαμπέτας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για τους Μελιβοιώτες αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έφερε το ματς στα ίσια.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ρούσι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα για το 2-1 και με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Γάλλος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Γ. Βαϊτσης): Σκάρλος, Γκουντάρας Ν. (75΄Κίτσιος), Γκουντάρας Δ., Χαρατσής (80΄Ζουρλαδάνης), Ρούσι, Μηλίτσης, Γάλλος, Γουργιώτης, Μαντζαφλάρας, Κρεαγιάννης, Ζαμπέτας.
ΝΑΡΘΑΚΙ (Χ. Ανδρεόπουλος): Μαργαρίτης, Μακρής, Κομισόπουλος, Αρσενόπουλος Α., Μπανιάς, Δημητρόπουλος, Χισενάι, Κυριαζόπουλος, Παπαδόπουλος (60΄ λ.τ Πλίτσης, 65΄λ.τ Αρσενόπουλος Β.), Κατσανάκης (60΄Βόπης), Παπακωνσταντίνου (80΄Κατσικόπουλος).
Τελευταία
- Η LA ACADEMY δυναμώνει το προπονητικό της επιτελείο!
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
















>
















