Ad Here
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
19 Ιανουάριος 2025

Ο Κατσιάβας λύτρωσε… τον Αχιλλέα

Προβολές: 129

alt

Ο Κατσιάβας λύτρωσε… τον Αχιλλέα

Χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κατσιάβα στο 93΄, ο Αχιλλέας Φαρσάλων κατάφερε να λυγίσει τον αξιόμαχο Χείμαρρο Μαρμαρίνης κερδίζοντας με 3-2 και πήρε έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ο Παπαχρήστος ήταν αυτός που στο 27΄ έδωσε το προβάδισμα στον Χείμαρρο αλλά στην εκπνοή του α΄μέρους, ο Κατσιάβας έφερε το ματς στα ίσια.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Τσεκούρας έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τη Μαρμαρίνη αλλά οι «κίτρινοι» αντέδρασαν και αφού ισοφάρισαν στο 72΄με τον Μπολούτσο, πέτυχαν την ολική ανατροπή στο φινάλε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κατσιάβα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Α. Παπαγεωργίου): Μολόχας, Μαργαριτόπουλος Θ., Καψιώχας, Ζαμάνης (72′ Λιάπης), Αλεξίου, Πολίτης (84′ Μπουλούτσος), Κομισόπουλος, Πελεκούδας (84′ Θλιβερός), Μαργαριτόπουλος Β., Πίσλι (46′ Τσιτσικλής), Κατσιάβας.

ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ (Γ. Μπουρνάκας-Α. Μπούρας): Λουκανίκας, Παντελιάδης, Νάστος, Καραμάνης, Ζαϊρές, Τζόγκας, Δημάκης, Πικρός (75′ Δημητρέλης), Βούλγαρης (46′ Τσεκούρας), Παπαχρήστος, Κρητικός (65′ Βόγγολης).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt