Χαμογέλασε… στην επανάληψη η Αστραπή

Χαμογέλασε… στην επανάληψη η Αστραπή
Με δύο γκολ στην επανάληψη, η Αστραπή Νέας Πολιτείας κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του μαχητικού Προμηθέα επικρατώντας με 2-0 και παραμένει ζωντανή στο κόλπο της ανόδου.
Ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες αλλά για διαφορετικούς όμως λόγους, με τους «πορτοκαλί» να βρίσκουν δίχτυα με τους Κόκκορα (48΄) και Κούρτι (61΄), φτάνοντας έτσι στη νίκη.
Η Αστραπή είχε δύο δοκάρια με τους Ριζούλη (35΄) και Ντογκάνι (50΄) αλλά και χαμένο πέναλτι (άουτ) στο 57΄με τον Τσιάρα Γ.
ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Β. Μπρισίμης): Τσιάρας Θεοφ., Τσιάρας Αθ., Μπαντραλέξης, Κατσιάνος, Νικολακούλης Δ., Βλησαρούλης (46΄Νικολακούλης Ι.), Τάτσης (46΄Ντογκάνι), Τσιάρας Γ. (75΄Ντελόπουλος), Κόκκορας, Ριζούλης (75΄Παπαχρήστος), Κούρτι (75΄Καραγιάννης).
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Β. Στεφανής): Γκόβαρης, Κώστας, Καρβουνάρης, Χρηστίδης, Τζιώρας, Χαλιμούρδας, Σεϊζης, Τρέχας Π., Νταναβάρας, Παραλυκούδης, Τζιώρας.
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















