…και μην την είδατε την Αναγέννηση Ολύμπου!

…και μην την είδατε την Αναγέννηση Ολύμπου!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Η πρωτοπόρος Αναγέννηση Ολύμπου με μια πειστική εμφάνιση κατάφερε να αποδράσει με τους βαθμούς της νίκης από την Τερψιθέα καθώς επικράτησε με 2-1 του αξιόμαχου Μαχητή και αύξησε τη διαφορά στους δεκατρείς πόντους από τους διώκτες της, κάνοντας ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Σε ένα παιχνίδι που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και τους παίκτες των Γιώργου Μάτου-Δημήτρη Αλεξίου, να κάνουν τα απολύτως απαραίτητα, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε μέρος, φτάνοντας έτσι στην επικράτηση.

Από τη μεριά του το συγκρότημα του Μάκη Αλεξούδη που στερήθηκε των υπηρεσιών του βασικού στράικερ, Κώστα Κουσιώρα, μόχθησε αρκετά με τη σειρά του, είχε τις δικές του καλές στιγμές αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Με δράστη τον Κολλάτο…
Από τα πρώτα λεπτά κυριάρχησαν οι δυνατές προσωπικές μονομαχίες, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Στο 22΄ο Μπούζο από καλή θέση με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουσιά και δέκα λεπτά αργότερα ο Μπουλάρι δεν βρήκε στόχο, με τον Μπίτρα να αποκρούει.

Και στο 40΄το σκορ άνοιξε μετά από ωραία προσπάθεια του Δελητζάνη, με τον Νότη Κολλάτο να «πετάγεται» στο πρώτο δοκάρι και με πλασέ έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν στη φάση αυτή για επιθετικό φάουλ στον Μπίτρα αλλά ο κ. Βλιώρας ήταν κοντά στη φάση.

Τη «σφράγισε» ο Χατζηλαδάς…
Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Γιάννης Χατζηλαδάς έχασε μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει αλλά δεν βρήκε στόχο, όχι όμως και στο 60΄όταν ο Ρίτσι «έκλεψε» τη μπάλα από τον Καλαπανίδα και ο Χατζηλαδάς με πλασέ έγραψε το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο Μαχητής έβγαλε αντίδραση στη συνέχεια αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 86΄στο τελικό 1-2 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ανδρέα Μπούζου, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Παπακώστα Αθ.
Η διαιτησία

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Λάμπρου Βλιώρα που είχε βοηθούς τους Αχιλλέα Νίκζα και Δημήτρη Κοτούμπα.
ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Μ. Αλεξούδης):

Μπίτρας, Ράπτης (65΄Παπαδημητρίου), Θάνος (46΄Καλαπανίδας), Γιούγκα (78΄Μήτηλης), Μπούζο, Βεργής, Λιούρας, Γελαλής (46΄Ζούγκα), Καλούσης, Αγγελής Αχ. (65΄Μέτσιος).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΟΥ (Γ. Μάτος-Δ. Αλεξίου):

Κουσιάς, Σινάνι, Δελητζάνης (67΄λ.τ Σκάκος), Παπακώστας Αθ., Πουρλιώτης (56΄Πετράκης), Παπακώστας Ηλ. (82΄Ροκάς), Κολλάτος, Ρακίπι Αγγ., Ρίτσι, Μπουλάρι, Χατζηλαδάς.
*Η διοίκηση της Αναγέννησης Ολύμπου ευχαριστεί τους ανθρώπους του Μαχητή Τερψιθέας για την άψογη φιλοξενία.
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















