Ίδρωσε αλλά τα κατάφερε η Δόξα…

Ίδρωσε αλλά τα κατάφερε η Δόξα…
Αν και ίδρωσε αρκετά προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Πελασγιώτιδας, η Δόξα Βλαχογιαννίου επικράτησε με 3-2 και στο φινάλε θα κριθούν όλα για την κατάκτηση του τίτλου και τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.
Ο Ηλίας Τσιάρας έκανε το 1-0 για τη Δόξα αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Γουγουλιάς έφερε το ματς στα ίσια.
Στο 64΄ο Βρασίδας Κοντοθανάσης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του για το 2-1 αλλά και πάλι η «Πέλα» είχε απάντηση με τον Τζίκα στο 76΄για το 2-2.
Τη νίκη στο Βλαχογιάννι χάρισε ο Λιάκος στο 77΄για το τελικό 3-2.
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Δ. Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Β., Περδίκης, Αθανασούλης, Δούκας, Γκουρομπίνος Δ., Λάκης (65΄Μπαλατσός), Τσιάρας, Λιάκος (85΄ Λιανός), Τσουλχάι (55΄Κοντοθανάσης).
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Σ. Ευαγγέλου): Λωρίδας, Μαυρογένης (75΄Κουπατσιάρας), Τσιούτσιας (62΄Βουλτσίδης), Γκρίμπας, Σαντιμπαντάκης (75΄Χρυσοστόμου), Ραμιώτης, Τσακουρίδης, Μπαλαμπάνος, Βασιλειάδης, Ανυφαντής (67΄Τζίκας), Γουγουλιάς.
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















