Με Αλεξούδη στον πάγκο ο Μαχητής…

Με Αλεξούδη στον πάγκο ο Μαχητής…
Ο Μάκης Αλεξούδης θα ηγηθεί και της νέας προσπάθειας που θα κάνει ο Μαχητής Τερψιθέας στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ μιας και έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Γκάγκο για ανανέωση της συνεργασίας, έχοντας στο πλευρό του, τους στενούς του συνεργάτες, Μιχάλη Μπίζιο και Χρήστο Τασιούλη.
Η ανακοίνωση:
«Με ιδιαίτερη χαρά ο Μαχητής Τερψιθέας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Αλεξούδη.
Ο κόουτς, με την καθοριστική συμβολή του την περσινή σεζόν, έβαλε μαζί με τους παίκτες τα θεμέλια για ένα πολύ πιο δυνατό αύριο. Η εμπιστοσύνη είναι δεδομένη-η συνέχεια προμηνύεται ακόμα καλύτερη.
Στο τεχνικό επιτελείο παραμένουν επίσης οι Μιχάλης Μπίζιος και Χρήστος Τασιούλης, δύο άνθρωποι με εξαιρετική δουλειά και σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ομάδας.
Η διοίκηση εύχεται σε όλους μια γεμάτη σεζόν, με υγεία, δουλειά και νίκες που θα φέρουν τον Μαχητή εκεί που ανήκει, στην κορυφή».
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















