Ad Here
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
18 Μαϊ 2012

Όλα για τη νίκη…

Προβολές: 1060

alt

Όλα για τη νίκη…

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για Δολιχιακό και Νίκη Νίκης με το ζητούμενο να είναι η νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ.

Από τη μια το συγκρότημα του Φάνη Τσέλιου έδειξε ένα εξαιρετικό πρόσωπο καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς στον 2ο όμιλο και δικαιωματικά βρέθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Μάλιστα το παιχνίδι αυτό αποτελεί πρόκληση γι’ αυτούς μιας και θέλουν τη διάκριση, σε ένα παιχνίδι όπου θα παραταχθούν κομπλέ.

Στην αντίπερα όχθη οι «κυανόλευκοι» με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο τους Δημήτρη Τριανταφύλλου και Ανδρέα Βλαχόπουλο, αν και για μεγάλο χρονικό διάστημα οδηγούσαν την κούρσα στον 1ο όμιλο, έχοντας αποκτήσει μάλιστα και μια διαφορά ασφαλείας της τάξεως των δέκα πόντων, εν τούτοις η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να διεκδικεί την άνοδο μέσω των μπαράζ, όπως συνέβη και φέτος όπου και κατάφερε να πανηγυρίσει και αυτό επιθυμεί και φέτος. Αγωνιστικά οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Να σημειωθεί πως σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του αγώνα, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και πέναλτι.


Σάββατο 19 Μαϊου, 17.00

Δολιχιακός-Νίκη Νίκης (γήπεδο Αμπελώνα):

Βλιώρας, Λάκης, Νίκζας (παρατηρητής διαιτησίας: Γιαννακός)

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt