Ο Πανταζής έδωσε τη λύση…

Ο Πανταζής έδωσε τη λύση…
Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Γιώργος Πανταζής στο 86΄ με προβολή μετά από εκτέλεση φαουλ του Μπάκου και ασταθής απόκρουση του Ραζακιά, ο Τύρναβος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Αμπελοκήπων, επικρατώντας τελικά με 1-0.
Νίκη που έφερε το συγκρότημα του Βαγγέλη Τζιόλα στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ, σε ένα παιχνίδι όπου το πάλεψαν γερά μέχρι το τέλος κόντρα στη νεανική ομάδα του Άκη Ταυλαρίδη που είχε τις δικές της καλές στιγμές.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Β. Τζιόλας): Παπαζήσης, Ιωαννίδης, Πανταζής, Σουφχάρας, Μπάκος, Καραϊσκος, Λιάκος, Κοτρούτσος, Νάστας, Καντάρας, Γκουλέτσας (Μπάρδας).
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Α. Ταυλαρίδης): Ραζακιάς, Βαγγέλι, Μπλάντας, Ντινόπουλος, Δούκας, Τάσης (85΄Κοταρέλας), Δίχρης (65΄Χύσα), Γαρτσώνης (75΄Στεργίου), Αντωνίου (65΄ΜαρούΔας Ι.), Μακρίδης (75΄Φέρο), Κυρίτσης.
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















