Ad Here
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
29 Μάρτιος 2026

Στην επανάληψη φόρτσαρε ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ…

Προβολές: 67

alt

Στην επανάληψη φόρτσαρε ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ…

Στην επανάληψη φόρτσαρε ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ και κέρδισε τελικά τον αξιόμαχο Α.Ο. Ναρθακίου με 3-0 και παραμένει ζωντανός στη μάχη της ανόδου.

Μετά από ένα στείρο α΄μέρος, οι παίκτες του Αχιλλέα Μανάκα, ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στην επανάληψη και στο 47΄ο Καραπλιάγκος έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους για το 1-0.

Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν ουσία και με δύο γκολ των Κυριάκου (83΄) και Τζήμα (90΄), έφτασαν σε αυτό το 3-0, έχοντας και δοκάρι με τον Αποστόλου (70΄).

ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Α. Μανάκας-Θ. Δουζένης): Νικολάου, Στεργίου, Σπανός, Ποτόσογλου, Κουτσουκέρας, Γκουτσιούδης, Καραπλιάγκος, Μανάκας (55΄Κυριάκου), Βούρτουρας (85΄Κορίτας), Καζάνι Γκ. (80΄Τσιρογιάννης), Αποστόλου (85΄Τζήμας).

ΝΑΡΘΑΚΙ (Χ. Ανδρεόπουλος-Α. Παπαδόπουλος): Σούρλας, Κυριτσόπουλος, Αρσενόπουλος, Χυσενάι, Δημητρόπουλος, Μπρόσκα, Μπανιάς, Κυριαζόπουλος, Βόπης (60΄Μπασδάνης), Ρούσσας (65΄Ζιώζιας), Πλίτσης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt