Με ήρωα-Μπαρμπαγιάννη στην Α΄ΕΠΣΛ ο Όλυμπος Γόννων!

Με ήρωα-Μπαρμπαγιάννη στην Α΄ΕΠΣΛ ο Όλυμπος Γόννων!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Με μεγάλο πρωταγωνιστή-ήρωα τον τερματοφύλακα, Γιώργο Μπαρμπαγιάννη ο οποίος απέκρουσε δυο πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα», ο Όλυμπος Γόννων εξασφάλισε το εισιτήριο της ανόδου για τη μεγάλη τοπική κατηγορία όπου και επιστρέφει μετά από έναν χρόνο, κερδίζοντας με 4-2 στα πέναλτι (κ.α. 0-0, παράταση 0-0) τον Μύτικα Καλυβίων.

Σε παιχνίδι όπου σε καμία περίπτωση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, τόσο λόγω της κρισιμότητας του ματς, όσο και του δυνατού αέρα που φύσαγε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και εμπόδιζε κατά πολύ τις προσπάθειες των δύο ομάδων προκειμένου να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.

Παρόλο αυτά η προσπάθεια έγινε και με το παραπάνω και από τα δύο συγκροτήματα που διεκδίκησαν με αξιώσεις τη νίκη, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν αλλά μάταια και έτσι έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι.

Το συγκρότημα του Στέλιου Μπαχτσιβάνου θα μπορούσε να σκοράρει με τους Καραμάνο (31΄, 88΄), Γκουγκουλιά Ν. (35΄), Κόκρα (56΄), Μπούμπουλη Βαγ. (78΄), Σερίφη (106΄) ενώ η ομάδα του Θανάση Βίλδου απώλεσε ευκαιρίες κυρίως με τους Μανίκα (40΄, 49΄, 101΄, 109΄) και Λαζαρίδη Η. (112΄μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μπαρμπαγιάννης απέκρουσε δύσκολα με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού).

Τα πέναλτι:
Τζίκα 1-0
Λαζαρίδης Γ.-απέκρουσε ο Μπαρμπαγιάννης
Σερίφης 2-0
Νταμπώσης Στ. 2-1
Κόκρας 3-1
Τσιγάρας 3-2
Μπούμπουλης Β. 4-2
Μανίκας- απέκρουσε ο Μπαρμπαγιάννης

Η διαιτησία

Πολύ καλή η διαιτησία της Μάχης Τσιοφλίκη που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Γρηγόρη Δεδικούση και Κώστα Γκαρέλη.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Σ. Μπαχτσιβάνος):

Μπαρμπαγιάννης, Τζίκα, Γκουγκουλιάς Ν., Μπούμπουλης Αθ., Δελητζάνης, Αλεξόπουλος, Σερίφης, Κόκρας, Μπούμπουλης Β., Καραμάνος, Γκουγκουλιάς Δ. (94΄Ντανούσι).
ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Θ. Βίλδος):

Κουκούτσης, Γκόλτσιος, Δαχλύθρας, Νταμπώσης Στ., Λαζαρίδης Γ., Τσιγάρας, Λαζαρίδης Η., Μανίκας, Βογιατζής (115΄ Μπαλούκας), Νταμπώσης Β. (84΄Μπαρδανίκας), Νταμπώσης Αντ. (108΄Μουλτσιάς).



Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















