Ad Here
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
11 Σεπτέμβριος 2026

Με το γνωστό πλάνο η Λάρισα ’88…

Προβολές: 62

alt

Με το γνωστό πλάνο η Λάρισα ’88…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Λάρισα ’88 ξεκίνησε την προετοιμασία της, με σκοπό να βάλει και πάλι το στίγμα της στον μαραθώνιο της Β΄ ΕΠΣΛ, έχοντας ως μεγάλο «όπλο» το οικογενειακό κλίμα.

Μια ομάδα που διαθέτει ένα κράμα έμπειρων και συνάμα ταλαντούχων παικτών, ο έμπειρος τεχνικός Θανάσης Αθανασόπουλος παρέμεινε στο πόστο του, έχοντας στο πλευρό του ως άμεσο συνεργάτη τον Νίκο Χατζηρούφα και δεν απομένει τίποτα άλλο, από το να δουλέψουν άπαντες σκληρά, έτσι ώστε οι «βυσσινί» να εμφανιστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.

Χαμηλά τη μπάλα, μετρημένα λόγια και θεωρείται δεδομένο πως η Λάρισα ’88 θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων…

Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Καψάλης Χ. (Ανθούπολη Β΄), Καψάλης Γ. (Απόλλων Λαρ.), Ζιώγας (Νεάπολη), Καρυπίδης (από ομάδα των Σερρών), Γαρυφαλλόπουλος (Ακαδημία Ολύμπικ), Μπουρναβέας (από ομάδα της Καρδίτσας)

Τι δήλωσαν…

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΡΟΥΦΑΣ

(Βοηθός προπονητή):

alt

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στόχος μας είναι να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται σε ένα πρωτάθλημα που θα έχει τις δυσκολίες του.

Το παρείστικο κλίμα είναι το μεγάλο μας ατού και αυτό που μας διακρίνει και θεωρώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλό στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΛ».


ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΝΙΔΗΣ:

alt

«Και εγώ με τη σειρά μου θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Γίνεται μια αξιέπαινη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια εδώ στη Λάρισα ’88 και θέλουμε να βαδίσουμε στο ίδιο πλάνο. Ήρθαν ορισμένα νέα πρόσωπα και καλούμαστε να δουλέψουμε σκληρά το διάστημα αυτό της προετοιμασίας, προκειμένου να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, σε ένα πρωτάθλημα απαιτήσεων…».


ΑΛΕΑΝΔΡΟ ΓΙΑΤΣΑΙ:

alt

«Για τη Λάρισα ’88 οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι κάθε χρόνο και δεν είναι άλλοι από τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και το σημαντικότερο να το ευχαριστιόμαστε άπαντες και ότι προκύψει. Έγιναν ορισμένες σημαντικές προσθήκες και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό, εκτιμώ πως όλα θα πάνε καλά. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία».

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt