Δυναμικό μπάσιμο της Νέας Πολιτείας…

Δυναμικό μπάσιμο της Νέας Πολιτείας…
Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως δύο καταξιωμένοι άνθρωποι του χώρου, οι Γιάννης Τσακμακίδης και Γιώργος Καφφές θα αναλάβουν δράση στη Νέα Πολιτεία, αυτόματα ξεκίνησε και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Βλέπετε οι δυο τους θα έχουν την εποπτεία όλων των τμημάτων της λαρισινής ομάδας μιας και υπάρχει άφθονο ταλέντο στη συνοικία γενικότερα και θα προσπαθήσουν να προσφέρουν έργο, μεταφέροντας τις γνώσεις τους στα νιάτα.
Πέρα από τα τμήματα υποδομής ιδιαίτερο βάρος θα πέσει και στην ανδρική ομάδα που θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ και ήδη τα πρώτα «μπαμ» ακούστηκαν, δείγμα πως κάτι καλό πάει να γίνει. Και πιο συγκεκριμένα την εστία της Αστραπής θα υπερασπίζεται τη νέα χρονιά ο έμπειρος πορτιέρο Λεωνίδας Κιόρογλου (θα απαρτίζει και το τεχνικό τιμ στα τμήματα υποδομής) με θητεία σε Τύρναβο, Απόλλων Λάρισας, Ελασσόνα, Φαρκαδόνα αλλά και Όλυμπο Α.Κ. καθώς επίσης στο δυναμικό της ομάδας θα ανήκει και ο βραχύσωμος δεξιός οπισθοφύλακας Γιάννης Κυριάκος ο οποίος αγωνιζόταν στον Ηρακλή Λάρισας ενώ έχει αγωνισθεί σε Τερψιθέα, Γιάννουλη και Δωτιέα Αγιάς.
Και φυσικά η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί θέλοντας η νέα Αστραπή να πετάει… φωτιές!

Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















