Μια καινούρια μέρα ξημερώνει στη Νέα Πολιτεία…

Μια καινούρια μέρα ξημερώνει στη Νέα Πολιτεία…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Η φετινή χρονιά δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες για την Αστραπή Νέας Πολιτείας μιας και τα νέα πρόσωπα που αναμίχθηκαν στη διοίκηση, όσο και το τεχνικό τιμ των Γιάννη Τσακμακίδη, Γιώργο Καφφέ και Λεωνίδα Κιόρογλου θέλουν να περάσουν τη δική τους φιλοσοφία.

Φιλοσοφία που έχει να κάνει με την ιδιαίτερη βαρύτητα που θέλουν να ρίξουν στα τμήματα υποδομής μιας και η συγκεκριμένη περιοχή «σφύζει» από ταλέντο και αυτό που απομένει είναι να δουλέψουν σκληρά έτσι ώστε να προσφέρουν έργο. Άλλωστε τα παιδιά αυτά αποτελούν το μέλλον του λαρισινού συγκροτήματος και του λαρισινού ποδοσφαίρου γενικότερα και με την παρουσία κάποιων έμπειρων παικτών, θα προσπαθήσουν μέσα από συλλογική προσπάθεια να παρουσιάσουν κάτι καλό. Το γεγονός πως οι άνθρωποι που αποτελούν το προπονητικό τιμ, είναι άνθρωποι που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου, αποτελεί μια νότα αισιοδοξίας πως θα δούμε πραγματικά κάτι διαφορετικό στη Νέα Πολιτεία…

Το πάρε-δώσε…

ΗΡΘΑΝ
Κυριάκος (Ηρακλής Λαρ.), Κιόρογλου (Τύρναβος), Αλεξανδρής (Λαρισαϊκός), Βασίλης (Βουκεφάλας), Καλτσάς Κ. (Αμπελόκηποι), Κατσαρός, Βλάχος (ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου)
ΕΦΥΓΑΝ
Τασούλης (Αμπελωνιακός)
Το πρόγραμμα των φιλικών:
22/8: Βρυσιά (εντός)
26/8: Λαρισαϊκός (δεν έχει ορισθεί η έδρα)
29/8: Λάρισα 2012 (εντός)
4/9: Σμόλικα (εκτός)
Τι δήλωσαν…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ:
(Προπονητής)

«Για εμάς αυτό που προέχει είναι να οργανωθούμε σωστά πρώτα απ’ όλα σε όλα τα επίπεδα και να διορθώσουμε κάποια πράγματα και από κει και πέρα αυτό που θέλουμε είναι να ρίξουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής βάζοντας γερά θεμέλια. Θέλουμε μέσα από τη διαδικασία αυτή το ανδρικό τμήμα να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται και από κει και πέρα να δουλέψουμε πολύ στις ακαδημίες. Και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η παιδεία των παιδιών, να διαμορφώσουμε χαρακτήρες και κατά δεύτερο λόγο σαν αθλητές».
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΝΟΥΛΑΣ:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Γίνεται μια καινούρια προσπάθεια φέτος και μέσα από τη δουλειά θέλουμε και εμείς με τη σειρά μας ως πιο έμπειροι να βοηθήσουμε τους νεότερους προκειμένου να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Υπάρχει πολύ καλό υλικό στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό…».
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΑΣ:

«Επέστρεψα και πάλι σε γνώριμα λημέρια με σκοπό να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου στη νέα προσπάθεια που γίνεται. Επικρατούν ιδανικές συνθήκες για δουλειά, η διοίκηση ποντάρει πολλά στις ακαδημίες και θα επιδιώξουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλό σε όλα τα επίπεδα».
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΙΟΡΟΓΛΟΥ:

«Για εμάς η νέα χρονιά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη μιας και θα στηριχθούμε σε μεγάλο βαθμό σε παιδιά νεαρής ηλικίας. Εκτιμώ πως με τις προσθήκες που έγιναν αλλά και με το ήδη υπάρχον αξιόλογο υλικό, θα καταφέρουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Βασικό μας μέλημα είναι να στηρίξουμε και να δουλέψουμε με τα νέα παιδιά δίνοντας τα, τα κατάλληλα εφόδια».
Ευχαριστεί…
Οι άνθρωποι της Νέας Πολιτείας ευχαριστούν την Μονωτική Καλτσάς και το café NC στη Νέα Πολιτεία για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα.
Η Αστραπή εύχεται…
Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ της Αστραπής Νέας Πολιτείας με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:
«Θέλουμε να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία-αθλητές-παράγοντες όλων των αθλημάτων. Ειδικότερα στις Ακαδημίες-Σχολεία ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία και να καταφέρουμε να προσφέρουμε την παιδεία και τα εφόδια που χρειάζονται, πρώτα σαν άνθρωποι και μετά σαν αθλητές».
Ξεκίνησαν οι εγγραφές…
Από τον υπεύθυνο των Ακαδημιών της Νέας Πολιτείας Γιώργο Καφφέ, έγινε γνωστό πως ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2012-13 (οι ηλικίες ξεκινούν από το 1996-2006) οι οποίες συνεχίζονται καθημερινά (7-9μ.μ.) στο γήπεδο της Ν. Πολιτείας.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















