Ταλέντο και εμπειρία έγιναν ένα!!!

Ταλέντο και εμπειρία έγιναν ένα!!!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Αυτή τη φορά η Ομόνοια δεν θα πορευτεί μόνη της στον δύσκολο δρόμο της Β΄ΕΠΣΛ αλλά θα έχει μαζί της και την «αφρόκρεμα» της Ακαδημίας του Γιώργου Πλίτση.
Ένα νέο εγχείρημα όπου έχει σκοπό να «παντρέψει» το ταλέντο με την εμπειρία με γνώμονα τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα είναι ικανή να διεκδικήσει υψηλούς στόχους, με το κίνητρο να είναι κάτι παραπάνω από ισχυρό.
Την ευθύνη έχει αναλάβει ο καταξιωμένος στον χώρο τεχνικός Οράσιο Μοράλες έχοντας στο πλευρό του τον Λάζαρο Λαζαρίδη, τον άνθρωπο που αποτελεί «σημαία» για την Ομόνοια και καλούνται με τη σειρά τους να προσφέρουν έργο.

«Αλλάζουν φέτος τα δεδομένα…»
Σχετικά με το νέο εγχείρημα ο έμπειρος τεχνικός Λάζαρος Λαζαρίδης δήλωσε:
«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Φέτος θα δούμε νέα ήθη και έθιμα στην Ομόνοια μιας και έγινε ένα πείραμα όπου μια από τις καλύτερες ακαδημίες στη Λάρισα αυτή του Γιώργου Πλίτση, θα έχει στενή συνεργασία με μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είχε ως βασικό μέλημα να παίζει καλό ποδόσφαιρο, χωρίς να διεκδικεί υψηλούς στόχους.
Όμως φέτος αλλάζουν τα δεδομένα για όλους, η συμμετοχή στις προπονήσεις ξεπερνάει κάθε προσδοκία και το σημαντικό είναι πως οι ταλαντούχοι παίκτες «έδεσαν» με τους παλιούς. Αυτό που απομένει είναι να δουλέψουμε σκληρά και να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και φιλόδοξοι στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ».
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















