Ματς για γερά νεύρα στη Νεάπολη…

Ματς για γερά νεύρα στη Νεάπολη…
PHOTO: Μιχάλης Μπατζιόλας
Γκολ και θέαμα πρόσφεραν Άρης Λάρισας και Ηρακλής Πλατανουλίων, με τους «κιτρινόμαυρους» να πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με το εντυπωσιακό 5-3.

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα όπου είχε πλούσιο θέαμα, ένταση, διακοπές αλλά και αποβολές.
Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με 2-0 και δράστες τους Πατσούρα (30΄με χτύπημα φάουλ ενώ είχε και δοκάρι) και Μίχο (50΄).

Όμως οι «κυανόλευκοι» αντέδρασαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τους Δαούτη και Γκάντη Θ.
Ο Μίχος και πάλι έβαλε σε θέση οδηγού τον Άρη με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ και ο Γκάντης Θ. βρήκε και πάλι δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 3-3.

Στη συνέχεια το λαρισινό συγκρότημα ανέβασε στροφές και έφτασε στη νίκη χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι Ακρίβος (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν και πάλι για οφσάιντ) και Γκατζούλης.
Ο Ηρακλής τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Μανώλης και Γκάντης Θ. καθώς επίσης και ο Πρίφτης από τον πάγκο.

Παράπονα για τη διαιτησία του κ. Κορέστη αλλά και της β΄βοηθού κα Χατζή εξέφρασαν οι άνθρωποι των Πλατανουλίων.
ΑΡΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Α. Μπατσαράς): Αγγέλης, Κόμης, Καμβούκος, Ακρίβος, Βίλης, Γουργιώτης, Πατσούρας (75΄Στατήρης), Μάνης (85΄Αβραμούλης), Σουλτούκης (70΄ Γκατζούλης), Γκουζιώτης, Μίχος.
ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ: Μανώλης, Ματράκης Κ., Δαούτης, Ζαμπόγιας, Τσοπάνογλου, Γκάντης Χ. (Μπουκουβάλας), Άλμπαν, Γκάντης Θ., Γκανάτσιος Θ., Χατζηλιόντας (Ματράκης Γ.), Αντωνίου (Γκανάτσιος Αντ.)
Τα αποτελέσματα
Ν. Πολιτεία-Δυναμό 7-1
Αιγάνη-Ακαδημία Τυρνάβου 2-2
Χειμάδι- Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση 1-1
Πελασγιώτιδα-Γόννοι 1-0
Δελέρια-Σ.Σ. Ραψάνης 3-1
Συκέα-Καλύβια 4-0
Αστέρας Τυρνάβου-Συκούριο 1-2
Άρης Λάρισας-Πλατανούλια 5-3
Η βαθμολογία (2η αγωνιστική):
1. Συκέα 5-0 6
2. Ν. Πολιτεία 10-2 6
3. Συκούριο 6-4 6
4. Ακαδημία Τυρνάβου 5-4 4
5. Πελασγιώτιδα 3-2 4
6. Άρης Λάρισας 8-7 3
7. Δελέρια 3-2 3
8. Χειμάδι 2-2 2
9. Αιγάνη 2-2 2
10. Πλατανούλια 5-7 1
11. Καλύβια 2-6 1
12. Αστέρας Τυρνάβου 3-4 1
13. Δυναμό 2-8 1
14. Στεφανόβουνο 3-4 1
15. Γόννοι 0-1 1
16. Σ.Σ. Ραψάνης 2-6 0
Επόμενη αγωνιστική (29/9, 17.00)
Δυναμό-Δελέρια
Χειμάδι-Αιγάνη
Ακαδημία Τυρνάβου-Πελασγιώτιδα
Γόννοι-Άρης Λάρισας
Πλατανούλια-Αστέρας Τυρνάβου
Σ.Σ. Ραψάνης-Συκέα
Καλύβια-Συκούριο
Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση-Ν. Πολιτεία
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















