Το βήμα στα πιτσιρίκια…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Αν και ξεκίνησε φουριόζος στο νέο πρωτάθλημα ο Άρης Λάρισας, στη συνέχεια κάπου έχασε τα πατήματά του με αποτέλεσμα να οπισθοχωρήσει επικίνδυνα αλλά τελικά τη βρήκε την άκρη και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.
Το λαρισινό συγκρότημα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Στατήρη παρουσίασε άριστα δείγματα γραφής με παιδιά αμούστακα που άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Άλλωστε παίκτες όπως οι Καραμπούζης, Χρηστίδης, Συκιώτης, Καμβούκος και Πατσιούρας είχαν ραγδαία εξέλιξη και έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και δεν αποκλείται μάλιστα να δρομολογηθούν εξελίξεις.
Ο έμπειρος τεχνικός που θα παραμείνει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και τη νέα χρονιά δήλωσε:
«Είμαι ικανοποιημένος εν μέρει καθώς καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία που ήταν και ο πρωταρχικος μας στόχος. Ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός πως χρησιμοποιήσαμε 23 από τους 32 συνολικά παίκτες που η ηλικία τους κυμαίνονταν από τα 15-18 και έδειξαν πως μπορούν να ανταπεξέλθουν. Στη συνέχεια κάποια προβλήματα μας «φρέναραν» αλλά τέλος καλό όλα καλά και με την ίδια συνταγή θα πορευτούμε και τη νέα χρονιά».
Τελευταία
- Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς…
- Σούπερ κίνηση για την Ακαδημία Ολύμπικ...
- Ο Θερμαϊκός ψωνίζει... από το πάνω ράφι!
- Εμπειρία στην άμυνα των Αμπελακίων…
- Νέα πρόκληση για τον Κυριάκο...
- Στο πλευρό της ΑΕΛ Futsal η Περιφέρεια Θεσσαλίας
- Νέο τεχνικό τιμ στην ακαδημία της Πελασγιώτιδας...
- Η LA ACADEMY δυναμώνει το προπονητικό της επιτελείο!
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
















>
















