Αμάν να χαμογελάσει o Σ.Σ. Ραψάνης…

Αμάν να χαμογελάσει o Σ.Σ. Ραψάνης…
Την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Σ.Σ. Ραψάνης και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο καθώς συνέτριψε το Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση με το ευρύ 4-0 (εδώ ρεπορτάζ όλων των αγώνων του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).
Έστω και με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Κοζώνη, η «Παλέρμο» ξεκίνησε εντυπωσιακά στο ματς και στο 10΄ο Θάνος Κωστούλας έκανε το 1-0.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 70΄ο Χρήστος Νάκος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και λίγο αργότερα ο Δημήτρης Τσατσανάκος πέτυχε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 85΄ο Θέμης Μπούρος.
Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ (Γ. Κοζώνης): Βλάχος, Κοζώνης, Γκιώνης, Γκαραγκούνης Δ., Γκαραγκούνης Γ., Σινάν, Κωστούλας, Νάκος, Μπούρος, Νανούλης, Γαβαλάς.
Έπαιξαν και οι Τσατσανάκος, Θάνος, Κουτσάκης.
ΣΥΚΕΑ 3
ΑΙΓΑΝΗ 1
Με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη η πρωτοπόρος Συκέα ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο της αξιόμαχης Αιγάνης με 3-1, πανηγύρισε την έκτη συνεχόμενη νίκη και παραμένει σε θέση οδηγού.
Σε μια αναμέτρηση που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον με τους φιλοξενούμενους να φτιάνουν πρώτοι στο σκορ με τον Μπαμπατζέλιο και αυτό το 0-1 να μένει ως το τέλος του α΄μέρους.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν… το ματς και τα κατάφεραν χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Σπύρου Μπέλτσιου ο οποίος πέτυχε χατ τρικ (70΄, 85΄, 90΄), βάζοντας τη σφραγίδα του στη νίκη της ομάδας του με 3-1.
ΣΥΚΕΑ (Δ. Στάθης): Ξεσφίγγης, Ντόκος, Κολιούμπας, Τέλιος, Βασιλόπουλος, Παλάσκας Γ., Λάζος, Χασιώτης, Τάχατος, Καραλής, Μπέλτσιος.
Έπαιξαν και οι: Μιχαλογιάννης, Γκάνας, Σδάνης.
*Οι άνθρωποι της Συκέας ευχαριστούν τον ιδιοκτήτη του καφέ-μπαρ «ΕΛΑΤΟΣ», Θοδωρή Μπαργιώτα για το γεύμα που παρέθεσε στην ομάδα.
ΣΥΚΟΥΡΙΟ 2
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 1
Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι ο Κίσσαβος Συκουρίου κατόρθωσε τελικά να κάμψει την αντίσταση της νεανικής Ακαδημίας Τυρνάβου επικρατώντας με 2-1.
Το α΄μέρος κύλησε χωρίς τέρματα, με τους Τυρναβίτες να μπαίνουν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 57΄ο συνήθης ύποπτος Μπουνές έκανε το 0-1.
Ο Κίσσαβος που είχε δοκάρι στο 437΄με τον Νεμπεγλέρα, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 67΄με την κεφαλιά του Αποστόλη Καραποστόλη ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γιώργος Χατζηλαδάς με σουτ πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 2-1.
Μια νίκη που διατηρεί τους «κιτρινόμαυρους» του Βαγγέλη Μάνου σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Β. Μάνος): Πετγαζής, Αγγέλης, Γκίνος, Γκρέτσης, Καραποστόλης Απ., Νεμπεγλέρας, Καραποστόλης Στ. (76΄λ.τ Παλαμίδας), Κώτσιας (58΄Γκανάτσιος), Χατζηλαδάς, Στογιάννης (82΄Ζιώγος), Βαρσάμης.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Χαρισούλης, Τσικούρας, Καλέσης, Κόκκας, Σπυρόπουλος, Παπαχατζής (84΄Βόραδας), Στάμου (58΄Σιαφαρίκας), Μπουνές, Μπάκος (75΄Καραδήμος), Κατσαβός, Ράμπια.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 1
ΧΕΙΜΑΔΙ 1
Όρθιος και στην έδρα του Αστέρα Τυρνάβου στάθηκε ο Ολυμπιακός Χειμαδίου μιας και αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1.
Σε μια αναμέτρηση όπου οι παίκτες του Κώστα Ρεντούμη αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το ξεκίνημα της επανάληψης, στη συνέχεια πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 75΄με τον Σεβδαλή.
Μάλιστα διαμαρτύρονται για το ακυρωθέν γκολ του Ζουφελίντα στο α΄μέρος υποστηρίζοντας πως κακώς δεν μέτρησε από τον κ. Προβίδα που υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.
ΧΕΙΜΑΔΙ (Κ. Ρεντούμης): Μαγκούτης, Παναγιωτίδης, Κουρούκας, Ροδίτης, Τασιάς, Γκόλαντας Κουτέλας (Μικερτζής), Τόπης Θ., Κόκκινος (Τσαγκούλης Κ.), Σεβδαλής, Ζουφελίντας.
ΔΕΛΕΡΙΑ 2
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ 2
Αν και η Πελασγιώτιδα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε τελικά να ανατρέψει τα δεδομένα και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τα Δελέρια.
Η Αστραπή ήταν αυτή που ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια μιας και μόλις στο 1΄ο Ντιντόκας έκανε το 1-0 και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Γκατζούλης Αγγ. πέτυχε το 2-0.
Όμως το ματς είχε πολύ «ψωμί» και στο 50΄ο Κωστούλας μείωσε σε 2-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 70΄ο Τσέλα, με τους γηπεδούχους να τελειώνουν το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε στο 80΄ο Τσιόγκας.
ΔΕΛΕΡΙΑ (Β. Σπαρτής): Βαρσάμης, Κουφοδήμος, Μπουλαμάτσης, Λιάγκας, Τσιόγκας, Ζεστός, Βασιλειάδης, Γκατζούλης Π., Σουλιώτης, Γκατζούλης Αγγ., Ντιντόκας Γ.
Έπαιξε και ο Καρκατζιάς.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Τζουρτζουκλής): Κιος, Κουτσανούλης (70΄Κουτίνας), Τέλιος, Τατσέλος (65΄ Κατσιάβας), Κωστούλας, Τσέλα, Γελαλής Π., Τοπαλίδης, Μιχαηλίδης, Τσαβαλιάς, Δαμασιώτης.
ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ 1
ΓΟΝΝΟΙ 0
Ο Γιώργος Ματράκης είναι γεννημένος να βρίσκει δίχτυα και ανάλογα έπραξε και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Όλυμπο Γόννων καθώς χάρη στο δικό του τέρμα στο 75΄οι «κυανόλευκοι» πανηγύρισαν μια σημαντική νίκη με 1-0.
Ο έμπειρος φορ ήρθε από τον πάγκο και έμελλε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, με τον Ηρακλή να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.
ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ: Ζέρμας, Μπουκουβάλας (Ματράκης Γ.), Χατζηλιόντας, Γκουντελίτσας, Μητούλας Μεν. (Ζαμπόγιας Θ.), Ζαμπόγιας Γ., Άλμπαν, Αλεξούλης (Μητούλας Αγ.) Αντωνίου, Τσοπάνογλου, Γκάντης.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















