«Χ»ωρίς νικητή η μάχη στο «Γ. Μητσιμπόνας»

«Χ»ωρίς νικητή η μάχη στο «Γ. Μητσιμπόνας»
PHOTO: Μιχάλης Μπατζιόλας
Ισόπαλη με 1-1 έληξε η λαρισινή μονομαχία που έλαβε χώρα στο «Γ. Μητσιμπόνας» ανάμεσα στους Αμπελόκηπους και την Ομόνοια.

Ματς που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, με τη μερίδα του λέοντος να ανήκει στους φιλοξενούμενους αλλά τελικά η μπίλια έκατσε στο «Χ».

Το σκορ άνοιξε στο 30΄ο Μιχάλης Δημητρέλης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο και αμφισβήτησαν οι άνθρωποι των Αμπελοκήπων ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 70΄ο Μεζίνι.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Μ. Μπίζιος): Δρυστέλλας, Καλαμπαλίκης, Θεοχαρίδης, Τριτάρης Α., Πότση, Μεζίνι, Χαϊδούσης, Γερμάνης (Ποντίκας), Μπίμπα, Χίσα (Δρογγούλας), Ράντου (Τζιόγκας).
ΟΜΟΝΟΙΑ (Ο. Μοράλες-Λ. Λαζαρίδης): Σαρακατσάνης, Σδράλης, Γκομοσίδης, Τσεκούρας, Τζήμας Σ., Καραλούλης (55΄Αλεξανδράκης), Δάσσιος, Ντριβαλάς, Καλούσης (60΄ Τζήμας Η.), Δημητρέλης, Κόκοβας.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















