Ad Here
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
27 Οκτώβριος 2012

Φλερτάρει… με την κορυφή η Μελία

Προβολές: 1133

alt

Φλερτάρει… με την κορυφή η Μελία

Μόλις έναν πόντο από την κορυφή απέχει η Ένωση Μελίας η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 και του Αστέρα Μελισσοχωρίου (εδώ το ρεπορτάζ των αγώνων του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).

Παιχνίδι στο οποίο οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν δυνατά και στο 15΄ο Κώστας Αγγελακόπουλος έκανε το 0-1.

Όμως ο νεανικός Αστέρας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με εντυπωσιακό τρόπο. Τη νίκη στους «κυανόλευκους» χάρισε στο 67΄ο Κώστας Κόγιος ο οποίος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Χασιώτης ενώ στο 32΄ο Χατζημπύρος είχε δοκάρι.

ΜΕΛΙΑ (Θ. Εμμανουήλ-Ν. Χατζημπύρος): Τέρπος, Λαδάς (75΄Ζησόπουλος), Γαρυφαλλόπουλος, Εμμανουήλ, Αγγελακόπουλος Κ., Παγωνόπουλος, Νάτσουλας, Χασιώτης (80΄Μακρής), Αγγελακόπουλος Κ., Κόγιος (85΄Βάρσος), Χατζημπύρος.


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 3

ΑΝΑΒΡΑ 1

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει και πάλι ο Ελευθεριακός μετά τη νίκη του με 3-1 κόντρα στην Ανάβρα την ίδια ώρα που η Α.Ε. Βούναινα περνούσε δύσκολες ώρες στο Βιολογικό.

Ο Σταμούλης ήταν αυτός που στο 18΄έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Νίκος Καλόγηρος ο οποίος σκόραρε δις (30΄, 55΄) ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ενώ ο Τζιούρας είχε και δοκάρι. Η Ανάβρα κατάφερε απλά να μειώσει στο 60΄σε 3-1.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ (Η. Αράπης): Συράκης, Σταμούλης, Ραπτοτάσιος Κ., Ζαφειρούλης, Δεληγιάννης Δ., Μπασιανάς, Δεληγιάννης Β., Μόκας, Τζιούρας (80΄Οικονόμου), Καλόγηρος, Ραπτοτάσιος Π. (80΄Χριστοδούλου).


ΛΑΡΙΣΑ ’88 0

ΑΡΜΕΝΙΟ 2

Μετά το «διπλό» στην έδρα της Ομόνοιας, η Δόξα Αρμενίου πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο της Ανθούπολης επικρατώντας της Λάρισας ’88 με 2-0 και ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Μετά από ένα αμφίρροπο α΄μέρος, οι «κίτρινοι» του Νίκου Καψούρη ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη και στο 72΄ο Αντώνης Παπαδημητρίου με εντυπωσιακό βολέ πέτυχε το 0-1.

Δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο Βασίλης Καψούρης διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΑΡΜΕΝΙΟ (Ν. Καψούρης): Τζήμας, Καραμπουντάκης, Καμπανάς, Σπανός, Κουτέρης, Καψούρης, Τσαγγάρης, Ρουμπιές (55΄λ.τ Παπαδημητρίου), Ρενάτο, Γκέκας, Πρασσάς (85΄Γάτσιος).


ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ 1

ΝΑΡΘΑΚΙ 1

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Αμυγδαλέα με τον τοπικό Αετό και το Ναρθάκι να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Όλα έγιναν στο α΄μέρος με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 30΄αλλά ο Ανδριανόπουλος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 40΄σε 1-1. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν και σε ένα δεύτερο τέρμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (Γ. Πολύζος): Παπαϊωάννου, Μπάγκας Αρσ., Μπάγκας Αχ. (46΄Παπακωστούλης), Μητράκας, Μακρίδης Βλ., (85΄Γραμμένος) Σιούτας Δ/Σ (70΄Οικονόμου), Ανδριανόπουλος, Αναστασίου, Ρόιδος, Σιούτας Κ. Καραμπέτσος


ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ 2

ΡΑΧΟΥΛΑ 5

Καταιγιστική εμφανίστηκε η Δόξα Ραχούλας μιας και πέρασε «αέρα» από τη Μαρμαρίνη επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με το ευρύ 5-2.

Οι νικητές εκμεταλλεύτηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς αποβλήθηκε στο 35΄ο Τσιούρβας, φάση στην οποία καταλογίστηκε πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Αργυρακούλης από τον έμπειρο αμυντικό και εκτέλεσε εύστοχα ο Γιαννακόπουλος.

Στο 47΄ο Αργυρακούλης πέτυχε το 0-2 και στο 60΄ο Περδικούλης μείωσε σε 1-2. Όμως στη συνέχεια οι της Δόξας πάτησαν γκάζι και πέτυχαν τρία ακόμη τέρματα με τους Αργυρακούλη 65΄, Σκάκο 75΄και Τζιλάκα 85΄. Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε ο Παπαθανασίου στο 87΄.

ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ (Χ. Τασιούλης): Καραδημητρίου, Μάρκου, Δάλλας (50΄Μιχαλάρη), Μπάτσικας (46΄Ρουμολίνο), Τσιούρβας, Σκλήκας, Παπαθανασίου, Περδικούλης, Νοβοκρεσενίτης, Τσεκούρας (55΄Ζδράγκας), Αγγέλης.

ΡΑΧΟΥΛΑ (Σ. Τσιάρας): Τσιτουρτζής, Κρικώνης, Τζάνακας (80΄Σταμπολάκης), Τζέος, Ανδρεάκης (65΄Ζερβούλης), Διαμάντης, Μηταλούλης (70΄Τζιλάκας), Γιαννακόπουλος, Καραπετσάνης, Σκάκος, Αργυρακούλης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt