Ad Here
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
04 Νοέμβριος 2012

Ο Μηταλλούλης έκρινε το ντέρμπι…

Προβολές: 1216

alt

Ο Μηταλλούλης έκρινε το ντέρμπι…

Ο Αντώνης Μηταλλούλης έχει φάει… με το κουτάλι τα γειτονικά ντέρμπι μεταξύ της Δόξας Ραχούλας και του Αετού Αμυγδαλέας και έμελλε για μια ακόμη φορά να είναι το κεντρικό πρόσωπο μιας και ήρθε από τον πάγκο και με το γκολ που πέτυχε στο 87΄χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 1-0 (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).

Μια νίκη που έφερε το συγκρότημα του Σάκη Τσιάρα στην κορυφή της βαθμολογίας μετά και το στραβοπάτημα του Ελευθεριακού.

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν τα ντέρμπι αυτά, με τους γηπεδούχους να δημιουργούν ευκαιρίες με τους Αργυρακούλη και Σκάκο ενώ ο Αετός θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 75΄αλλά την κεφαλιά του Σιούτα Δ/Β εξουδετέρωσε δύσκολα ο Τσιτουρτζής.

Πάντως δεν έλειψε η ένταση μετά το τέλος του αγώνα με τους ανθρώπους της Δόξας να εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία του κ. Καλατζή.

ΡΑΧΟΥΛΑ (Σ. Τσιάρας): Τσιτουρτζής, Τζέος, Θεοχαρούλης (88΄Τζάνακας), Ανδρεάκης (90΄Τζιλάκας), Διαμάντης, Γιαννακόπουλος, Παλάσης, Κρικώνης, Καραπετσάνης (60΄Μηταλλούλης), Σκάκος, Αργυρακούλης.

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (Γ. Πολύζος): Παπαϊωάννου, Μπάγκας Αρσ., Ευαγγελούλης, Παπακωστούλης, Παζάρας, Μητράκας, Σιούτας Δ/Σ, Αναστασίου, Ρόιδος (65΄Σιούτας Δ/Β), Καραμπέτσος, Σιούτας Κ.

*Τη νίκη αυτή οι παίκτες της Δόξας την αφιερώνουν στον πρόεδρο Βασίλη Αργυρούλη ο οποίος είχε τα γενέθλια του.

 

ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ 1

ΛΑΡΙΣΑ ’88 3

Επιστροφή στις νίκες μετά από αρκετό καιρό για τη Λάρισα ’88 μιας και επιβλήθηκε εκτός έδρας της Μαρμαρίνης με 3-1.

Το λαρισινό συγκρότημα ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί στο α΄μέρος με τον Καψάλη ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Αντωνόπουλος πέτυχε το 0-2.

Ο Χείμαρρος μείωσε προς στιγμήν με τον Αθανασίου σε 1-2 αλλά ο Ντάμαλης αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Ζάχος και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΛΑΡΙΣΑ ’88 (Θ. Αθανασόπουλος-Σ. Καλαμάς): Γούπος, Καψάλης, Ντάμαλης, Κυρίτσης, Τζούμπικας, Αντωνόπουλος, Χλόπτσιος, Φύλογλου, Ζάχος, Ροκάς, Κωνσταντίνου.

Έπαιξαν και οι Κόντης, Γκαντής.

 

ΜΕΛΙΑ 1

ΠΡΩΤΕΑΣ 1

Η Ένωση Μελίας έχασε μοναδική ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα μετά και την ήττα του Ελευθεριακού αλλά παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 στον αξιόμαχο Πρωτέα Αχιλλείου.

Μόλις στο 9΄οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και άνοιξα το σκορ με τον Βασίλη Χατζόπουλο αλλά με τη συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα ο Κώστας Αγγελακόπουλος έφερε το ματς στα ίσια.

Στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» πίεσαν για να φτάσουν σε ένα δεύτερο τέρμα χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τους ανθρώπους του Πρωτέα να εκφράζουν πολλά παράπονα για τον β΄βοηθό κ. Διαμαντή Θ. υποστηρίζοντας πως ανέκοψε πολλές επιθέσεις με ανύπαρκτα οφσάιντ.

ΜΕΛΙΑ (Θ. Εμμανουήλ-Ν. Χατζημπύρος): Τέρπος, Παπαγεωργίου, Γαρυφαλλόπουλος, Ζησόπουλος (75΄Τσιαδήμος), Αγγελακόπουλος Κ., Παγωνόπουλος, Νάτσουλας, Χασιώτης, Αγγελακόπουλος Κ., Κόγιος (80΄Εμμανουήλ), Χατζημπύρος.

ΠΡΩΤΕΑΣ (Τ. Τζήκας): Ζουμπουλίδης, Τσεκούρας, Ντίνας, Νάκας, Λέτσιος, Στεφανούλης, Κουτσοδόντης (70΄Καψαλός), Χατζόπουλος Β., Γκόγκουρας, Κόκκας, Μπικιώτης (80΄Χατζόπουλος Χ.).

 

ΑΝΑΒΡΑ 3

ΒΟΥΝΑΙΝΑ 2

Η Προοδευτική Ανάβρας έδειξε χαρακτήρα και αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα κα να φτάσει σε μια παλικαρίσια νίκη επικρατώντας της Α.Ε. Βούναινων με 3-2.

Ματς που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον με τον Μερτζανίδη να ανοίγει το σκορ αλλά λίγο πριν τελειώσει το α΄μέρος ο Γιαννουλέας έφερε το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη ο Αγγλόπουλος Δ. έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τα Βούναινα αλλά ο Μαλλιάρας βρήκε δίχτυα γράφοντας το 2-2.

Στο 83΄ο Μαλλιάρας και πάλι ήταν αυτός που σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 3-2. Τα Βούναινα τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε στο 75΄ο Μερτζανίδης για εξύβριση.

ΑΝΑΒΡΑ (Α. Νεμπεγλέρας): Δημηνίκος, Λόλης, Μπρούτζος, Μπάτσικας, Μπελιάς Τζιάφος, Χαλκιάς (57΄Μαλλιάρας), Γιαννουλέας, Γκιόσι (80΄Παπαϊωάννου), Τζήλος (65΄Κουρούκας), Χαϊδούλης.

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Σ. Τσαπράζης): Ματούλας, Αγγλόπουλος Δ., Τριτόπουλος, Καραποστόλης, Ακρίβος, Χατζηλιάδης Σ., Τσαπράζης Σ., Τσαπράζης Κ., Χατζηθεοδώρου (46΄Γκρίμπας), Μερτζανίδης, Λαζαρίδης (73΄Χατζηλιάδης Κ.).

 

ΑΡΜΕΝΙΟ 2

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 0

Τρίτωσε το καλό για τη Δόξα Αρμενίου μιας και πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη και πρώτη εντός έδρας επικρατώντας των Αμπελοκήπων με 2-0.

Σε μια αναμέτρηση όπου οι «κίτρινοι» του Νίκου Καψούρη έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε μέρος ενώ απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Το σκορ άνοιξε στο 40΄ο Παντελής Γκέκας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Πρασσάς στο 55΄με άψογο πλασέ.

ΑΡΜΕΝΙΟ (Ν. Καψούρης): Τζήμας (83΄Καρακυρίτσης), Καραμπουντάκης, Καμπανάς, Κουσιάς,  Κουτέρης, Καψούρης, Τσαγγάρης, Ρενάτο, Γκέκας (80΄ Γάτσιος), Πρασσάς, Μεξής (62΄Παπαδημητρίου).

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt