Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο τα Βούναινα…
Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο τα Βούναινα…
Η πρωτοπόρος Α.Ε. Βούναινα πανηγύρισε και στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ καθώς επιβλήθηκε της Δόξας Ραχούλας με 2-0 και έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Σε μια αναμέτρηση όπου οι παίκτες του Σταύρου Τσαπράζη έδειξαν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση.
Το σκορ άνοιξε στο 35΄ο Αλέκος Λαζαρίδης και τη νίκη της πρωτοπόρου «σφράγισε» στο 70΄ο Σάββας Χατζηλιάδης διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-0.
ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Σ. Τσαπράζης): Ματούλας, Αγγλόπουλος Δ., Ευαγγέλου, Καραποστόλης, Ακρίβος, Μερτζανίδης (75΄Γκρίμπας), Χατζηλιάδης Σ., Τσαπράζης Σ., Τσαπράζης Κ. (85΄Χατζηλιάδης Κ.), Χατζηθεοδώρου (70΄Γεωργουλόπουλος), Λαζαρίδης.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>

















